reklama

spacerówki i foteliki samochodowe

Mysle, ze w poniedzialek poprzymierzam foteliki, ale jestem prawie zdecydowana na Chicco Key 1 x-plus. Cenowo bardzo przyzwoicie, a w testach wypada dobrze.

Fajna stronkę znalazłam:
fotelik.info :: foteliki samochodowe dla dzieci

Carioca, ja dzisiaj byłam oglądać foteliki i właśnie ten nam sprzedawca polecał. Też jestem prawie na niego zdecydowana. Tylko nie wiem jaki wybrać:
ten czy ten drugi
CHICCO KEY 1 X-PLUS, 9-18 KG,KOLOR 2008-PERRIOT (430769263) - Aukcje internetowe Allegro

Fotelik Chicco Key 1 X-Plus 2008 OrginaŁ GWARANCJ (430448571) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
kupiłam taki kolor granatowy ze wstawkami w biało-granatowe paski. nie widzialam na zywo tego w te kropy niestety, natomiast widzialam ten drugi i moim osobistym subiektywnym zdaniem - nie podobał mi się, bo to dość oklepane połączenie. Ale wszystkie tapicerki mają wykończenie na super poziomie. Tylko tak dla przypomnienia Doti - poczytaj komentarze sprzedajacych na allegro, czy maja duzo sprzedanych rzeczy itp :happy: bo to znaczący wydatek.

Carioca obiecane zdjęcia

początkowo chciałam kupić taki wózek

http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?cPath=4_210&products_id=679&<osCsid>

było przymierzanie w sklepie itd ale ostatecznie skończyło się na oglądaniu

potem jak dowiedzieliśmy się że babcie dorzucą się do wózka zdecydowaliśmy się że kupimy maclarena

i już prawie kupiliśmy ten

http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?manufacturers_id=8&products_id=878&<osCsid>

ale ostatecznie zdecydowaliśmy się na xlr (brązowo- różowy)

..:: BOBO WÓZKI DZIECIĘCE ::.. ► Bebecar Peg Perego Maxi Cosi: TECHNO XLR 2008 + OSŁONKA - ŚPIWOREK

Wózek jest już kupiony i nie ma odwrotu :-D
a tak na serio różnica jest nie tylko w cenie niestety zdjęcia tego nie oddają głownie dlatego rzadko robię zakupy przez internet ... chyba że mam okazję obejrzeć sobie coś wcześniej w sklepie a w internecie jest tańsze

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry