Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
poradżcie chcę kupić na allegro trójkołowe chicco s3 wiem ile waży jak wygląda nigdzie nie mam informacji jak się składa w parasolkę czy kwadrat ile miejsca zajmuje to dla mnie bardzo ważne bo często muszę ja wozić ze sobą pomóżcie

szkoda ze nie moge do niego dokupic samej gondolki bo ja kupila tylko spacerowke:-(nigdzie nie chca sprzedac samej gondoli
tak wiec musze dla drugiej dzidzi kupic drugi wozeczek
pozdrawiam:-)JA właśnie zamówiłam na Allegro Chicco multiway, jest reklamowany jako następca ct 04, ale trochę lżejszy - waży 8kg (mieszkam na 3 piętrze w kamienicy bez windy) i jest większy niż ct 05. Ma na wyposażeniu okrycie na nóżki, folie przeciwdeszczową, barierkę i uchwyt na butelkę. Poza tym ma też zagłówek dla młodszych dzieci, który można odpiąć. Przymierzaliśmy naszą córcie do tego wózka w sklepie i wyglądało na to, że jest jej w nim wygodnie:-), a jak będzie to się okaże lada dzień bo czekamy na przesyłkę.

Ciekawa jestem czy faktycznie się spisze. Jak dostaniesz już przesyłkę to proszę powiedz czy faktycznie jest taki rewelacyjny.