qrcze niemoge umiesci cytatu .cos sie spsuło
Efunia co do wozka to powiem ci tak : Zajebiscie sie prezetuje ....bajerancki itp...rewelka poprostu ..jak jedziesz uluca to mamy z zazdroscia lookaja na wózio bo jest naprawde bajerancki ....ale....
ja chyba nieumiem prowadzic tego typu wózki bo jak np. zjeżdzam z kraweznika to zawsze ale to zawsze przechyla mi sie na jakas strone < z powodu jednego kółkaz przodu> a ja juz mam najgorsze w oczach ze mi dziecko zaraz wypadnie < mimo pasów 5 punktowych > kolejnym dla mnie i to najwazniejszym chyba atrybutem < którego brak !! > to to że maluch obija sie główka o rurki aluminiowe < fakt osłoniete one sa materiałem ..ale tylko materiałem a nie jakas miekka gabką >
Moj synek ma skonczone 8 miesiecy i jeszcze niesiedzi tak pewnie ze jak jade wózkiem to bryka z lewej na prawa iz awsze wracamy poobijani do domu na głowie .
Wg. Mnie wózek niejest ciezki < 10 kg. w dokumentach> Ja mieszkam na 1 pietrze i zawsze najpierw wnosze malucha a potem wózek < albo wciągam albo pod pache>
Wózek ma zajebiste amortyzatory i faktycznie super sie prowadzi ..bardzo płynnie !
no to chyab tyle ...na ten temat .
Ja mam ta wersje z torba- przewijaczkiem i spiworkiem na zime > - koło skretne 360 z mozliwoscia blokady .Jakty któras mamcia mimo moich wypocin chciała by kupić to ja z checia oferuje nasz

Z gwarancją < kupion na poczatku kwietnia >
Lilka ja kupiłam ten ..brazowo- jasno- ciemny .Dogadałam sie z babka co do ceny i zakończya aukcje przed czasem
http://allegro.pl/item116507271_najtanszy_na_allegro_baby_dreams_sprint_bcm_.html
mam nadziejej ze ten bedzie rewelka bo tak wyglada

Wczesniej mielismy nowego Nestora .Super wózek ..naprawde ale..pekła nam rurka przy spacerówce i dziadek zrobił jedynie jednopozycyjne oparcie

wiec nestor zrobił sie wozkiem awaryjnym u tesciów
Potem był jeep ...a teraz ten co kupiłam