Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
witam wszystkie przyszle mamy.mam maly dylemat, poniewaz tu gdzie mieszkam jest ogolnie przyjete zeby robic liste prezentow dla maluszka i tak sobie pomyslalam , ze na ta liste dodam spacerowke , ktora przyda mie sie co prawda duzo pozniej , ale jak dla mnie na pozniej jest niezbedna.mam juz wozek PEG PEREGO TRIO PLIKO P3 COMPACT MODULAR MYRTO prezzi vendite offerte PEG PEREGO TRIO PLIKO P3 COMPACT MODULAR MYRTO prezzo , w ktorym jest spacerowka , ale nie jest zbyt lekki, i zajmuje troche miejsca.mieszkam w miasteczku, gdzie wszedzie jest pod gore wiec raczej lekka spacerowka bylaby lepsza na spacery. myslalam o Giordani Passeggino Theos super leggero Pink/Purple - 68.50EUR : BEBISSIMO, Il tuo BabyStore di fiducia ta jest super lekka , fajnie sie sklada , siedzenie rozklada sie do konca, jedyny minus to plastikowe kola.boje sie , ze dlugo nie wytrzymaja. druga to BEBE CONFORT Passeggino Mila Power Flower | eBay , tylko ze i ta ma plastikowe kola.w mojej miejscowosci uliczki sa wybrukowane kamieniami wiec nie wiem czy taka spacerowka bedzie odpowiednia.problem w tym , ze w sklepie gdzie robie liste sa tylko z plastikowymi kolami.a co wy sadzicie?bylabym wdzieczna za rade , bo w koncu czas skompletowac ta liste.
z tych wybrala bym bebe confort