reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Spadek progeateronu

reklama
Właśnie zaczęłam plamić, chyba jednak nic z tego ....😞
Beta rośnie, plamienie w terminie okresu może się zdarzyć. Skontroluj u lekarza jak mowisz. Jestem przypadkiem (ciąża po in vitro) gdzie krwawiłam ze skrzepami na podobnym etapie, potem pokazał się krwiak, syn ma ponad 3 lata. Sprawdź z beta sobie progesteron. Trzymam kciuki. Mój dr mówił że jak nie plamie na krwisto czerwono to jest ok. W drugiej ciąży w okolicy 4 mca myślałam że poroniłam (taki miałam krwotok jednorazowy), nie wiadomo skąd syn ma prawie rok. Taka moja uroda.

Beta rośnie, plamienie w terminie okresu może się zdarzyć. Skontroluj u lekarza jak mowisz. Jestem przypadkiem (ciąża po in vitro) gdzie krwawiłam ze skrzepami na podobnym etapie, potem pokazał się krwiak, syn ma ponad 3 lata. Sprawdź z beta sobie progesteron. Trzymam kciuki. Mój dr mówił że jak nie plamie na krwisto czerwono to jest ok. W drugiej ciąży w okolicy 4 mca myślałam że poroniłam (taki miałam krwotok jednorazowy), nie wiadomo skąd syn ma prawie rok. Taka moja uroda.
W ostatniej ciąży , którą poroniłam w 10 tygodniu też zaczęło się od brązowego plamienia. Aktualnie jestem przyjęta na oddział w szpitalu, także nawet nie mam jak zbadać progesteronu a oni raczej nie zbadają. Dali duphaston i jutro mają zrobić tylko betę

W ostatniej ciąży , którą poroniłam w 10 tygodniu też zaczęło się od brązowego plamienia. Aktualnie jestem przyjęta na oddział w szpitalu, także nawet nie mam jak zbadać progesteronu a oni raczej nie zbadają. Dali duphaston i jutro mają zrobić tylko betę
I jak sytuacja? 🙏🏻

reklama
Do góry