Devin
Moderator
Może idź na betę czy spada czy rośnie?Właśnie zaczęłam plamić, chyba jednak nic z tego ....![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może idź na betę czy spada czy rośnie?Właśnie zaczęłam plamić, chyba jednak nic z tego ....![]()
Plamienia nie zawsze oznaczają coś złego. Kiedy masz wizytę u lekarza?Właśnie zaczęłam plamić, chyba jednak nic z tego ....![]()
Byłam na becie. W poniedziałek 196.6, dzisiaj 474.1 (przyrost 133%) Niby w normie ale i tak czuje jakiś niepokójMoże idź na betę czy spada czy rośnie?![]()
Dopiero w poniedziałek , bo go nie ma a i tak wcześniej nie byłoby sensu bo i tak jeszcze nic nie zobaczyPlamienia nie zawsze oznaczają coś złego. Kiedy masz wizytę u lekarza?
To nie pozostaje Ci nic innego jak czekać do wizyty.Dopiero w poniedziałek , bo go nie ma a i tak wcześniej nie byłoby sensu bo i tak jeszcze nic nie zobaczy
Dokładnie tak. W piątek jeszcze raz pójdę zbadać betę żeby zobaczyć jak się ma sytuacjaTo nie pozostaje Ci nic innego jak czekać do wizyty.
Beta rośnie, plamienie w terminie okresu może się zdarzyć. Skontroluj u lekarza jak mowisz. Jestem przypadkiem (ciąża po in vitro) gdzie krwawiłam ze skrzepami na podobnym etapie, potem pokazał się krwiak, syn ma ponad 3 lata. Sprawdź z beta sobie progesteron. Trzymam kciuki. Mój dr mówił że jak nie plamie na krwisto czerwono to jest ok. W drugiej ciąży w okolicy 4 mca myślałam że poroniłam (taki miałam krwotok jednorazowy), nie wiadomo skąd syn ma prawie rok. Taka moja uroda.Właśnie zaczęłam plamić, chyba jednak nic z tego ....![]()
W ostatniej ciąży , którą poroniłam w 10 tygodniu też zaczęło się od brązowego plamienia. Aktualnie jestem przyjęta na oddział w szpitalu, także nawet nie mam jak zbadać progesteronu a oni raczej nie zbadają. Dali duphaston i jutro mają zrobić tylko betęBeta rośnie, plamienie w terminie okresu może się zdarzyć. Skontroluj u lekarza jak mowisz. Jestem przypadkiem (ciąża po in vitro) gdzie krwawiłam ze skrzepami na podobnym etapie, potem pokazał się krwiak, syn ma ponad 3 lata. Sprawdź z beta sobie progesteron. Trzymam kciuki. Mój dr mówił że jak nie plamie na krwisto czerwono to jest ok. W drugiej ciąży w okolicy 4 mca myślałam że poroniłam (taki miałam krwotok jednorazowy), nie wiadomo skąd syn ma prawie rok. Taka moja uroda.
I jak sytuacja?W ostatniej ciąży , którą poroniłam w 10 tygodniu też zaczęło się od brązowego plamienia. Aktualnie jestem przyjęta na oddział w szpitalu, także nawet nie mam jak zbadać progesteronu a oni raczej nie zbadają. Dali duphaston i jutro mają zrobić tylko betę
Czekam aż zrobią mi betę. Dają duphaston i to by było na tyle. Nadal delikatnie plamie także zobaczymyI jak sytuacja?![]()