Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czemu nie wzięłaś tabletki 72 po
o kurde to na pewno stresTo co powiecie jak pewnego razu gumka została się we mnieI wydaliłam ją dopiero następnego dnia, wyszła ze mnie.... matko....
Ile stresu
Ale jak to? Mąż nie wiedział że wchodził z gumką a wyszedł bez?To co powiecie jak pewnego razu gumka została się we mnieI wydaliłam ją dopiero następnego dnia, wyszła ze mnie.... matko....
Ile stresu
Ale nawet jak któraś z nas tak miała i nie zaszła nie oznacza, że ty też nie będziesz w ciąży. I na odwrót.pisząc to bardziej chodziło mi i to czy ktoś mial podobnie i czy była ciaza czy nie. ja wiem jakie są konsekwencje i to czemu nie wzięłaś tabletki po to już moja sprawa.
A jakie to ma znaczenie czy któraś tak miala?pisząc to bardziej chodziło mi i to czy ktoś mial podobnie i czy była ciaza czy nie. ja wiem jakie są konsekwencje i to czemu nie wzięłaś tabletki po to już moja sprawa.
no takAle nawet jak któraś z nas tak miała i nie zaszła nie oznacza, że ty też nie będziesz w ciąży. I na odwrót.
ogólnie poprostu. po ta są fora i ludzie piszą i różnych rzeczachA jakie to ma znaczenie czy któraś tak miala?
I jak tam, przyszła miesiączkaogólnie poprostu. po ta są fora i ludzie piszą i różnych rzeczach