reklama

Spanie 11 - miesięcznej córeczki

Witam, mam 11 miesięczną kobietkę w domu, i moja Panienka jest karmiona mlekiem modyfikowanym ponieważ ja straciłam jakis czas temu pokarm, malutka jest karmiona w dzień zupami i innymi daniami mimo to po zaśnięciu w nocy budzi się co godzina i je około 120/150ml mleka i nie wiem co mam zrobić żeby przesypiała dłużej 🙁 macie jakieś rady ?

Ostatnia edycja:
reklama
Rozwiązanie
Witam, mam 11 miesięczną kobietkę w domu, i moja Panienka jest karmiona mlekiem modyfikowanym ponieważ ja straciłam jakis czas temu pokarm, malutka jest karmiona w dzień zupami i innymi daniami mimo to po zaśnięciu w nocy budzi się co godzina i je około 120/150ml mleka i nie wiem co mam zrobić żeby przesypiała dłużej [emoji853] macie jakieś rady ?
Przyjrzyj się diecie w dzień. Może za mało kaloryczna, o niskiej gęstości odżywczej stąd głód i nadrabianie w nocy.
Powinna dostawać 3-4 posiłki plus 1-2przekaski (jeśli ma ochotę). Ale ważna jest ich jakość.
Druga sprawa to w tym wieku jest skok i dzieci często budzą się co chwilę.

Polecam też ebook o diecie i śnie Magdy...
Witam, mam 11 miesięczną kobietkę w domu, i moja Panienka jest karmiona mlekiem modyfikowanym ponieważ ja straciłam jakis czas temu pokarm, malutka jest karmiona w dzień zupami i innymi daniami mimo to po zaśnięciu w nocy budzi się co godzina i je około 120/150ml mleka i nie wiem co mam zrobić żeby przesypiała dłużej [emoji853] macie jakieś rady ?
Przyjrzyj się diecie w dzień. Może za mało kaloryczna, o niskiej gęstości odżywczej stąd głód i nadrabianie w nocy.
Powinna dostawać 3-4 posiłki plus 1-2przekaski (jeśli ma ochotę). Ale ważna jest ich jakość.
Druga sprawa to w tym wieku jest skok i dzieci często budzą się co chwilę.

Polecam też ebook o diecie i śnie Magdy Komsty
Screenshot_2020-07-08-19-17-33-401_com.android.chrome.jpg
IMG_20200708_191639.jpg

Rozwiązanie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry