reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Spanie w nocy

my też śpiworkowi, śpiworki mam z lumpka, od sąsiadkipo jej synu i kupione. Jank ma taki jak Karolinki, tylko niebieski :-). U nas za szerokie nie sa za wygodne (na dole takie baaardzo szerokie) i wolimy zapinane na suwak po środku. nasz ulubiony jest firmy grobag.

reklama
No to ja się wyłamię. Moje dziecię śpi pod kołderką. Jak był maleńki to w jakiej pozycji go kładłam tak się budził, więc nie było problemu a teraz już sobie radzi sam i mimo wiercipięctwa zawsze jest przykryty. Jakoś zawsze mi się zdawało, że w śpiworku mu zimno na górze. Może dlatego, że samia śpię przykryta po sam nos.

U nas też kołderka :tak: Jest spora i zawijam ją troszkę na boki łóżeczka przy szczebelkach zeby nie "wychodziła" i nie zdarzyło mi sie jeszcze zeby się rozkopał. A potrafi niezłe fikołki wyprawiać ;-) Tyle że on ma tendencje do przesuwania się ku górze:-D:-) Muszę go kłaść pośrodku łóżeczka zeby jeszcze miejsce na przesuwanie było :-D Bo jak sie miejsce skończy to zaczyna się suw w boki :-D Nie wiem jak on to robi ale zawsze jest idealnie przykryty mimo iż w innym położeniu jest rano :confused: Czyżby ciagnął kołderkę ze soba ku górze? :sorry2:I tak jak Gosia, jak spał w śpiworku to jakos te rączki odkryte takie były... A teraz w tą kołderkę tak fajnie się wtula :sorry2: Widać że mu przyjemniej :tak: I nie wiem czy to zbieg okoliczności ale odkąd śpi pod kołderka to na boczku :-D, a wczesniej ciągle na pleckach (w nocy). W dzień to tylko brzunio...

hej śpiworki sa dobre i nie widze zagrozenia.
My mamy z cherokee od 0 do 6 miesiecy trzeba pomyslec nad zmianą bo wlasnie wyrasta :-)
na pierwszym foto ma 20 dni a na drugim 7 miesiecy i te pare groszy hihi

Załączniki

• forum2.jpg
    forum2.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 37
  • forum1.jpg
    forum1.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 41
u nas tez kołderka, a własciwie pierzynka- jakoś nie mogłam patrzeć na niego pod tymi sztucznymi wynalazkami i zrobiłam mu grubą kołdre z pierza;
Rozkopuje sie tylko w trakcie zasypiania, wiec przykrywam go jak zaśnie i jest OK :-)

U nas też od początku kołderka. Z tej pierwszej już wyrósł bo była mniejsza a teraz śpi pod większą taką 100x 135 i tak jak Marti.83 zawijam ją pod boki łóżeczka.

reklama
u nas szkoda mówic - mały płakał jak mały potepieniec i znowu "chodzę na rzesach" z niewyspania - mam nadzieje ze dzis bedzie lepiej bo w ciagu dnia zrobił dwie gigantyczne kupki - wiec moze to brzusio go meczył.

Do góry