Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
no ale w Wa-wce to chyba porządnie odśnieżają

. można się zakopać po pachy, np u mnie na parkingu pod blokiem

a on nie ma byc przypadkiem najwygodniejszy dla dziecka a nie najładniejszy?
wizualnie mnie trójkołowce nie podobaja sie wogole![]()
tu się dyskusja toczy a nie nagonkawiem że powinny być najwygodniejsze i mysle że każdy a nich jest wygodny ale nie mogę sie zdecydować więc poprosiłam o doradzenie pod względem estetycznym.Niestety widzę że Pani cały czas nie podobają się moje posty, od samego poczatku jak tylko zapisałam się na forum.Szkoda że ma pani do mnie uprzedzenie.

wiem że powinny być najwygodniejsze i mysle że każdy a nich jest wygodny ale nie mogę sie zdecydować więc poprosiłam o doradzenie pod względem estetycznym.Niestety widzę że Pani cały czas nie podobają się moje posty, od samego poczatku jak tylko zapisałam się na forum.Szkoda że ma pani do mnie uprzedzenie.

;-):-)

przykro,że odnosisz takie wrażenie:-(nie ma m tyle czasu aby codziennie przeglądać forum ale to chyba nie znaczy że nie mogę w nim uczestniczyc jak tylko znajdę wolną chwilkę.Przepraszam za wszystko ale widzę ze niechętnie widzicie na swoim forum nowe osoby

i dobrze jest.;-)