• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

SPECJALISCI dla dzieci - godni polecnia

reklama
Dzięki Marma również! :*
Do dr Wilczek też zadzwonię, bo na nfz w szpitalu i jeszcze w Promyku Słońca kolejka około 4-miesięczna i do tego jeszcze bez podania dokładnego terminu :(

Ostatnia edycja:
Mogę polecić ze szczerym sercem dr Adriannę Wilczek; tak mnie nastraszyli lekarze, że moje dziecko bedzie uposledzone, ze szok.. a mam zdrowego synka- pani dr mowila, ze to w PL normalne iz tak strasza kobiety; mamy rowniez asymetrie prawo stronna, chodze z malym juz od lutego na rehabilitacje a konca nie widac ;/ bylam na kontroli u pani dr, ktora mi powiedziala, ze wiele mam narzeka na Promyka i tam bedzie sie rehabilitowac przez cale zycie, bo zawsze "cos" a u nas juz asymetria jest znikoma no i oczywiscie cwiczylismy Voita, bo na Bobathy nie ma miejsc...

O to jeszcze paru lekarzy godnych polecenia:

PEDIATRA-GASTROENETROLOG dr Reanata Kunzig- Gągała przyjmuje przy ul. Kasprowicza 58/60we wt i pt po 16 tel. 601-815-845 pierwsza wizyta kosztuje 100zł kolejne 80zł, pani dr na codzien pracuje w szpitalu na Kaminskiego;
LARYNGOLOG dr Batorzynska- Milach Magdalena przyjmuje przy ul. Moniuszki 4, pracuje na codzien w szpitalu na Borowskiej tel. 603 755 563
ALERGOLOG p. Łątkowska z ul. Bulwar Ikara
USG p. Janusz Ćmikiewicz ul. Żelazna pn-czw po 16 tel 602 39 215
NEFROLOG p. Makulska tel. 606-353-191

Ja ogolnie jak potrzebuje jakiegos specjaliste to patrze na strone znanylekarz.pl lub tym podobne, bo na NFZ sa takie kolejki, ze jeszcze nigdy na NFZ sie nigdzie nie dostalam

a najbardziej rozsmieszyla mnie wizyta w PROMYKU na kontroli bioder, na ktore poszlam prywatnie,bo terminy wstyczniu byly na sierpien!!! wizyta trwala moze z 3mina kosztowala 100zł!! Pan przejechal raz po kazdym bioderku, stwierdzil, ze wszystko ok, zainkasowal kase i kazal przyjsc jak maly bedzie juz dobrze biegal...

a ja nie rozumiem tego oburzenia ,ze wizyta byla krotka.Wiele opinii slyszalam i czytalam na ten temat-bo mowa pewnie o Pytlasinskim. , do lekarza sie idzie po diagnoze a nie na "pogawedke". Chlop robi usg ,mowi czy jest ok czy nie no i czego tam wiecej oczekiwac???

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hehe może jak sie płaci to było by miło aby potraktowano Nas uprzejmie. Kiedyś ktoś opisywał wyżej wymienionego dr jak robił badanie w biegu bo się spóźnił i nawet nie dał rozebrac dziecka do końcai. Kultura wielu lekarzom jest obca :-( Być może to przez rutyne ale wrrrr
Ja się posłuchała pani dr starowinki z przychodni i neurologa. Neurolog (dr Wojdyło) pokręciła mu nóżkami w stawie biodrowym i powiedziała, że nie widzi potrzeby robienia USG chyba, że dla spokoju ducha. I nie robiłam i raz trafiłam na starszą panią dr w przychodni przy jakimś szczepieniu. też usłyszałam parę słów otuchy :" że Michał jest malutki lekki ale zwarty w sobie i proporcjonalny i żeby się nie denerwować.
of topic Czy któaś z Was słyszała, że podwojony wzrost dziecka w wieku 2 lat to jego wzrost w wieku dorosłym ?

Witam wszystkich. Termin porodu sie zbliza, a ja poszukuję przychodni z dobrym pediatrą w okolicach Kozanów, Popowice, Kosmonautów. Sama należę do przychodni przy Wejherowskiej, ale tamtejszych pediatrów nie znam. Bardzo proszę o pomoc.

reklama
mieszkałam na Kozanowie i korzystam z tamtejszej przychodni... we wrocławiu dobrych lekarzy na nfz to w sumie nie umiem polecić. Zostaliśmy przy kozanowskiej przychodni bo w sumie mają tam wszystko co potrzeba...USG, Alergologa, Laryngologa,

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry