• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

SPECJALISCI dla dzieci - godni polecnia

reklama
hej, ja wszystkich specjalistów ostatnio wyszukuje przez www.*********. W trakcie ciąży koleżanka mi poleciła ten serwis, i znalazłam tam fajne zajęcia na basenie dla przyszłych mam, no i potem joge....polecam, bo mają tam też bazę lekarzy :)

Okulisty niestety nie polecę bo nie mieliśmy takiej potrzeby aby zasięgać rady okulistycznej. Za to z ortopedów dziecięcych najlepszy moim zdaniem jest dr Tomasz Parol- przyjmuje na Bartniczej w Warszawie. Mieliśmy okazję poznać kilku innych ale Pan Tomasz zdecydowanie ma odpowiednie podejście do maluchów oraz anielską cierpliwość do rodziców, którzy zasypują go pytaniami :)

Okulisty niestety nie polecę bo nie mieliśmy takiej potrzeby aby zasięgać rady okulistycznej. Za to z ortopedów dziecięcych najlepszy moim zdaniem jest dr Tomasz Parol- przyjmuje na Bartniczej w Warszawie. Mieliśmy okazję poznać kilku innych ale Pan Tomasz zdecydowanie ma odpowiednie podejście do maluchów oraz anielską cierpliwość do rodziców, którzy zasypują go pytaniami :)

Tu się chyba poleca specjalistów z Wrocławia :) Mam pytanie o szpital Orthos w Komorowicach. Czy któraś z Was miała tam jakieś doświadczenia z dzieckiem? Znajoma szuka laryngologa do konsultacji wskazania do usunięcia migdałków. Z góry dziękuję za podpowiedzi.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry