reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

Hej dziewczyny :-)
Przepraszam że się nie odzywam ale mam kiepski humor i nie chce Wam truć. Wizja posiadania dziecka z każdym dniem się oddala, nie mam już sił się starać. Zaglądam do Was ale nie mam o czym pisać :-(
Pozdrawiam Was wszystkie a Waszym dzieciom przesyłam ogromnego buziaka :-*

reklama
Paulinko super że na usg wszystko dobrze :-) serducho pięknie bije, najważniejsze.

Anulka matko boska! Współczuję fryzjerskiego koszmaru!! Mam nadzieję, że da się uratować i nie będziesz już płakać :* a synek pokocha Mamusię bez względu na jej fryzurę.

Gosiu bidulki z Was :* zdrówka kobietki. A Mąż kiedy wraca? Czy już wrócił bo nic nie mówiłaś.

Sihayko napewno dziewczyny Ci pomogą z dietą karmiących :-) ja sama pozwalam sobie na dużo więcej. Aczkolwiek unikam wołowiny jeszcze i nabiału...

Asitko Ty tam nie mów, że Nam truć nie będziesz bo każda z Nas wylewa żale więc możesz i Ty :-) ja cały czas kciuki za Ciebie trzymam :*

Domik jak tam? Odegnałyście chorobę?

Dzisiaj udało mi się Nelkę położyć spać wcześniej, bo o 22 :-) a to dwie godziny , no prawie trzy, wcześniej niż zwykle i zobaczymy o której wstanie. Bo dzisiaj się obudziła o 10.25. Byłam w tak ogromnym szoku jak spojrzałam na zegarek, ale od razu się do cyca dopadła, nawet nie dała sobie pampersiocha zmienić :D a ja jak Nelę usypiałam to miałam ochotę się od razu z nią położyć ale goście byli... Także się nie dało.
I przy okazji pokażę Wam mojego Potworka :-) ImageUploadedByForum BabyBoom1383694257.256467.jpg
Szaleństwo poranne :-)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1383694257.256467.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1383694257.256467.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 80
Asitko!! wrr... chyba chcesz zarobić porządnego kopniaka w tyłek:p jakie nie truć?? a od czego my tu jesteśmy?? żeby każda z nas mogła reszcie potruć jeśli ma na to ochotę:D więc bez ceregieli pisz co Ci leży na serduchu, kiedy badania m. robicie, wszystko:) już tyle dziewczyn od nas uciekło więc chociaż Ty pisz!!
Ja trzymam kciuki za cykl mimo dzisiejszej temki:) takie spadki się zdarzają więc póki @ nie ma trzeba wierzyć, że się udało!!
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Agacyndka Anielka boska haha.. pewnie jeszcze śpicie?;) no chyba, że dziś wcześniej pobudka z racji wcześniejszego zaśnięcia?

jestem i ja. mój mały rozrabiaka wypełnia mi czas po brzegi. łazi wszedzie. zapyla jak mały samochodzik. włazi nawet po schodach:baffled: chodzi sobie przy meblach i przy łózku. nie ogarniam jej :p
choroba zażegnana:)

SIHAYA piekna sukienusia!!!!!!!
AGACYNDA ulalala ale lasencja :) sliczna jest Nelunia.
ASITKO pisac tu prosze ładnie!!!!! nie wolno sie zamykac w sobie.
ANIULKA trzeba było babsztylowi nie zapłac!!!!1 masakra

Hej :)

Asitko co Ty piszesz wgl? Przecież nam nie trujesz wcale więc nawet tak nie mów!

Agacynda Nelka boska! Minka wygrywa:) ale masz super ze Nelka tak śpi długo :) a mąż mój już jest :) myślałam że pisałam w czwartek zeszły że jadę po niego :)

Noelle co tam u Was?

Domik no to masz co robić :) a Lenka mała spryciula :) szybko zaczęła :) super że już zdrowe jesteście :)

U nas też ok, katar mija Sarze :) wczoraj byłam z nią u lekarza i poza katarem wsio ok :)

No dobrze, że wszystkie cztery dziewczynki zdrowieją :-))

Gosik albo nie pisałaś albo mi umknęło, że po mężowego byłaś :D

Sihayko co tam u Nadusi i u Ciebie?

Mgiełko jak Nastka? Rośnie? :-)

My już ustalony termin ślubu mamy :-) wyszło na 27 września :D idealnie. Nelka już będzie chodzić więc nie będzie noszona z rąk do rąk tylko sama będzie śmigać po parkiecie :D no i więcej czasu by uzbierać samodzielnie pieniądze :D

Agacynda to super! My byliśmy w zeszłym roku u znajomych na ślubie i ich synek miał wtedy 11mcy i już taki fajny był :)

reklama
Asitko &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& czyżby tempka zmieniła zdanie i kierunek?;> kciuk!!!!

Agacynda super, ze termin już macie to teraz przygotowania pełną parą można zacząć. Jak poszukiwania sukni/sukienki?;> krótka w końcu czy długa?

U nas w porządku. Małymi kroczkami oduczamy się usypiania na rękach. Pracochłonne to bardzo i wymagające mega cierpliwości ale zaczyna być widać postęp. Obyśmy tylko wytrwali!!
Poza tym dziś idziemy na kontrolę bo są wyniki kału i dowiemy się prawdy.
Ja poszerzyłam dietę o kukurydzę i por:) na razie w małych ilościach, tak delikatnie i póki co jest dobrze:)
Wczoraj byłam jeszcze zamówić chrzest, ostatecznie 24ego będzie;]

Do góry