reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

Paulinko - wow uważaj z tym noszeniem; aż 8kg?? to zanim nadrobisz to już przytyć nie zdążysz

Wiecie, to nawet nie tyle opuchlizna (pamiętam stopy Agacyndy), tylko taki ból i obrzęk dziwny w dłoniach i stopach, no i dziś to już ból brzucha się rozkręcił, że trudno cokolwiek zrobić. A ja chciałam jeszcze dzieciakom ciasteczka na zapas zrobić, pranie poprasować...

reklama
Paulinko 8 kg to straaaasznie duzo! Ale z drugiej strony fajnie bo niewiele Ci ponad Twoja norme przybedzie :) no chyba ze nagle dostaniesz takiego apetytu ze ho hoo :-)

Anulka a moze to juz?

No co Ty Agatko! ale fajnie:) to się Grzaneczka postarała:) może ją ściągniemy na nasz wątek z powrotem?:D w końcu jest spełniona po raz drugi hihi;) a i Paulince potowarzyszy w trudach ciążowych i może od razu Asitkę "zarazi":]

Mysle Sihayko ze Grzancia jak bedzie czula potrzebe to Nas znajdzie :-) widocznie narazie wszystko wie :-) kurcze fajnie i niefajnie tak szybko druga ciaze przechodzic. Ja bym nie chciala.... Mam szpitalna awersje.

Anulka jak tam? Trzymasz sie?

Moi rodzice wyjezdzaja w niedziele i musze sie przeprowadzic na prawie dwa tygodnie do nich ... Tak mi szkoda naszych kotow ze same beda. Ale co zrobic. Tam ich nie wezme bo sa u rodzicow dwa koty i trzy psy...

No i poza Grzanką przecież grono zaciążonych powiększyły Basik i Laluś:) Szkoda tylko, że tu nie zaglądają:)

tak??? o kurcze!!! ale duzo nowych brzuchatek!!! jak czytacie dziewczyny to gratuluje serdecznie!!!! rośnijcie zdrowo.
u mnie lepiej. juz bez goraczki ale nastepny tydzień mam znów brac antybiotyki.... Lena łobuzuje. sił mi czasem braj bo tak marudzi.... ale jaki ma szał z prezentami. jak tylko widzi paczke to piszczy, łapki wyciąga, smieje się. rozpakowuje z predkoscią swiatła, na chwile popatrzyi tyle zabawy.... dostała tego szczeniaczka uczniaczka w budzie z fisher price jest suuuper, ale ona nie zbyt zainteresowanaqq. z resztą jak zawsze. jedyne co ja interesuje i bawi to pchacz. kupiliśmy jej i to byl strzał w 10. gra na tym pianinku, bawi sie telefonem, ksiązeczka i grzechotkami. kocham ten wynalazek. choc chwile potrafi sie przy tym sama zabawic

Kurcze Lenka już niedługo chodzić będzie:) Ale to minęło:) U nas Mikołaj dostł klocki (układa!!!) wielką wywrotkę (pcha po całym domu) i przybory do rysowania (powstało już kilka wielkich dzieł zarówno na papierze jak i na meblach i panelach):) No ubranka dostał, ale nie zwrócił uwagi:)

A tu ja:) Zobacz załącznik 598136

Domik moja Lenka też dostała pchacz :D i z Twojego opisu wnioskuje ze mamy taki sam hehe moja to juz lata z nim po całym domu :p daje rade,ale raczkować nadal lubi :)

Sorki ze mnie nie ma i tak wpadłam na chwile, nie mam zbyt czasu, w tygodniu dużo ćwiczę i jestem na diecie antymigrenowej i gotuje Lence bo w sumie je juz wszystko a tak mi szoda kasy na te słoiki.. :p je to co my zazwyczaj tylko np zupki niedorawiane itp :)

Anulka to juz pewnie urodziła :D

ja mam numer do Aniulki to może jutro do niej napisze?? teraz może jak juz po jest to odpoczywa. nie będę dupy zawracac.

Lence gorączka przeszla za to robi do 5 kupsk dziennie i to takich że z pieluchy wypływa. i troche rzadkich.... pierwszy raz ma dupke odparzona.... biedna moja... niech te zeby wyjda bo oszalejemy!!!

reklama
Looo Paulinko jaki cudny brzusioo :-) pokazuj systematycznie to bedziemy obserwowac jak rosnie maly Skrzacik :-)
Dalej nie chcesz wiedziec co chowasz w srodku? :-)

Domik dobrze ze przestala Lenka goraczkowac. Mam nadzieje ze wyjda jej zabki szybciutko i wrocicie do zycia :*

Krolewno a co to ta dieta antymigrenowa? Pierwsze slysze. A jak postepy w chudnieciu? :-) pochwal sie brzuchatkiem umiesnionym :p jak budowa? Kiedy zaczynacie?

Anuuuulkaaa ? Przywitalas sie juz z Maksiem? :-)

U nas w porzadku. Dzisiaj spimy pierwsza noc u rodzicow. Wykapalismy dzisiaj Nele w wannie :))) moj A wszedl razem z Nia i bawil sie z Mala w wodzie. Na brzuszku plywala hehe jak mala motorowka napierdzielala nozkami :D hehehe noo ii mam pewien sukces bo moja Gwiazda spi od 21.30 :D budzi sie o 5, o 7 i okolo 11 juz wyspana jest do granic mozliwosci. Wyregulowala mi sie bardzo fajnie. Ale dzisiaj troche maruder byl... Na szczescie przeszlo po kapieli :D

Jak tam reszta?
Pianko wrocilas? Jak pobyt u rodzinki? :-)

Gosik co u Ciebie? Co Misia dostala od Mikolaja? :-)

Sihayko gdzie wywialo Ciebie i Nadusie?

Mgielkooo?? Widzialam filmik :) boska Nastka :D

Do góry