reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

A na jakiej grupie?:p
Agacynda apropo wylądowało mi się kiedyś z FB tajne stowarzyszenie staraczek, jakbys mnie przy okazji dodała :p ??:):)

No właśnie tylko jak się umawialam to zapomniałam zapytać czy oni te małe kolczyki maja haha :p

reklama
PIANKA kubek jest wielki bo pije ten syrop! mnie na sama myśl trzęsie!
SIHAYA ojojoooojj ale jest Nadusia piekna. mikolajka maleńka.

Lenka też bujna fryzurą nie grzeszy:-D po urodzeniu miała czarne. z przodu króciutkie ale z tylu długaśne i praktycznie wszystko wypadło. teraz rosną takie blądaski:-D a najlepsze, że tylko z tyłu. niedługo będę kucyk wiązac a grzywki nadal ni będzie:-D

AGACYNDA pieski rasy shi tzu. są 4. jak na razie 3 mają swoich właścicieli.

jak dopadnę aparat to pokażę Lenkę reniferka :p

ja też jestem jedną ze spełnionych straczek :) w staraniach pomagał mi ovufriend, no a teraz ciąże przechodze z bellybestfriend hehe

Hejo
tu my! dziś Maks kończy miesiąc! szok
czytam Was, ale jak się zbieram do pisania to Maksymilian się budzi i natychmiast chce jeść! Karmimy się piersią, chociaż dwa razy miałam kryzys, bo płakał i wkurzał się jakby z głodu, pojechaliśmy po mleko do apteki, ale zjadł trochę i zwymiotował. Więc więcej nie dokarmialiśmy. Maks przybrał od szpitala ok 800g i chyba urósł na długość, bo widzę po ubrankach.
Ja się ciągle motam z dietą, bo niby uważam, że można jeść wszystko, a jak mały się mocuje z brzuszkiem to mam wyrzuty sumienia. Aż w końcu wczoraj wysypało go na całej buzi - i bądź mądry od czego...
Sihaya -jeszcze mam pytanko do Ciebie - zauważyłam , że mały skraca prawy boczek i nóżki mu skręcają w tę stronę -co robić ??

A Mikołajka prześliczna!!! A jaka Ty chuda jesteś, o ludzie, jak to się robi?!

Ja jestem strasznie załamana tymi kg , które zostały- dosłownie w nic się nie mieszczę i boję się, że skoro nie mam żadnej diety, to mnie te kg nie opuszczą
Domik - pokaaa reniferka!!!!

Anulka nie przejmuj się kilogramami :) na pewno zrzucisz :) i super ze Maksio ok, a brzuszek no niestety czasem boli :(

A u nas jakie akcje z tymi kolczykami, lenka ani troszkę nie płakała ale się ruszyła i jeden kolczyk był niżej.. I pani wyjęła i jutro idziemy przebić wyżej :p hehe

Anulka Wszystkiego najlepszego dla Maksia! Super że dalej cycujecie i tak trzymaj a kg się nie przejmuj same polecą nawet nie będziesz wiedziała Kiedy :) pokaż jakieś nowe foto miesiecznego Maksa :)

Królewno o kurczaki to rzeczywiście przeboje. A na dwa pistolety czy na jeden? Super że nie płakała Lenusia :) Powodzenia jutro!

Na jeden :p ale najlepsze ze pani mówi ze to z drugim uchem zawsze problem a tu przy pierwszej próbie :p bo taka ciekawska się obróciła :p ciapa, ale od razu wyjęła i juz zaroslo bo te świeże to szybko zarastają :p jutro zrobi wyżej w innym miejscu :):)

Ja generalnie podziwiam te panie bo przekluc uszy takiemu maluchowi to wyzwanie bo ciągle się rusza :) i jakie kolczyki w końcu macie?

Anulk@ haha przyciągnełam Cię tu myślami chyba bo miałam pisać dziś do Ciebie smsa;)
Co do skracania boczku przez Maksia to na razie bez paniki:) ma dopiero miesiąc:) swoja drogą gratulacje!! ale czas leci:)
póki co układaj go raz na jednym raz na drugim boczku, jak podchodzicie do łóżeczka to też najlepiej raz z jednej raz z drugiej strony - żeby stymulować obie:) jeśli uważasz, że przeważa u niego prawa strona to na jakiś czas stymuluj lewą bardziej, ale nie zapominaj o prawej też:) Przy zmianie pieluszki, ubieraniu zwracaj uwagę na obracanie przez lewy boczek:) Mam nadzieję, że wiesz o co mi chodzi... jesli coś jest niejasne to daj znać.
A kg się nie przejmuj naprawdę!! Maksio z Ciebie wyssie te zbędne:) u mnie z kolei taka już uroda - od dziecka jestem długo-koścista chudzina;) jem więcej niż mój m., bynajmniej nie dietetycznie a przybrać nie mogę, taka przemiana materii, taki typ urody... więc nie masz co się stresować:)

Gosiak kciuki za kitki Saruni!!:D

Królewno o matko ale masz z tymi kolczykami, najpierw bieganie, szukanie salonu, teraz nie ta wysokość hehe... masz rozrywkę:D

Agnieszko co u Was??

Noelle pracująca kobieto, wyrabiasz w zakrętach?? odetchnęłaś coś przez święta??

Paulinko jak się macie z fasolinkiem??

Ostatnia edycja:
reklama
Sihayko na jakoś Nam leci... Dużo szybciej niż za pierwszym razem:) Za tydzień już połówka:) Od kilku dni męczą mnie zwłaszcza wieczorem bóle brzucha, ale w poprzedniej ciąży też tak miałam i to oznaczało wtedy rośnięcie macicy i ucisk narządów, a teraz bardziej jakby więzadła czuję. A wizyta dopiero za dwa tygodnie...
Asitka coś nam zniknęła...

Do góry