reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

Hej kochaniutkie moje echo Antosia wyszło cudnie :) Gradient się trzyma nie rośnie i pani doktor mówi że teraz kolejne takie wahanie może być między 6-7 r życia, więc ulga jest jak cholera :p

Pianko Antoś popierdziela po całym domu na czworaka, wstaje już przy meblach w łóżeczku dlatego mu waga nie rośnie na razie ;P Ale Antoś się duży urodził to to kawał facecika jest :) taka kluska z niego. Ale pytałam się pediatry czy on nie musi mić jakieś diety no bo wagę rocznego dzieciątka ma no i dowiedziałam się ze nie bo Antoś jest jeszcze na piersi i on szybko przyswaja tłuszczyk z mleka maminego a ten tłuszczyk szybko się spali gorzej jak by była na mleku modyfikowanym

Domi ciasto prezentuje się pysznie i pewnie tak też smakuje :)

Agacyndo Sihayo Kochane najlepszego dla dziewczynek :)

Ostatnia edycja:
reklama
Agniesiu tą ulgę nawet w poście "słychać" :-)) super!!! Bardzo się cieszę, że z serduchem Małego wszystko dobrze :-)) !!!

Agnieszko super wiadomości! zuch chłopak :tak:
Anulk@ a mąkę dajesz zwykłą czy chlebową? czym szczepisz małego?
domik a Ty znowu ciastem kusisz diablico!!! z jakim kremem jest to ciacho? u nas do wiosny daleko, jesień raczej za oknem :confused2: a w nocy taka wichura była że spać się nie dało, mam nadzieję że dziś będzie lepiej bo mam wychodne wieczorem ;)
agacynda brawo dla Anieli !! cudowne uczucie patrzeć na postępy swojego szkraba co nie? ;-) mój znowu artysta się zrobił i śpiewa pół dnia :-D

Hehehe Kubus utalentowany :-) a co spiewa? Piosenki zmyslanki ? :-) ja jako dziecko ponoc spiewalam wlasnie takie :-) wg mnie to chyba jednak byl angielski :p

AGNIESZKA super wiadomosci!!!!! ale ulga! ciesze się bardzo! :*
PIANKA haha Kubek ze śpiewaniem z Lenka by się nadał :) masa jeśt śmietanowo czekoladowa, przełożona brzoskwiniami :-p

Agacyndka brawo dla Nelki za obroty i próby raczkowania:) Nadka póki co rozkręca się z obracaniem i o raczkowaniu jeszcze nie myśli;) pełza jedynie po podłodze.
A tarta mmmm mniam!! w ogóle ja to fanką jestem ks i już mnóstwo przepisów stamtąd przetestowałam:)

Tak Domik tarty są rewelacyjne i te na słodko i wytrawne. Bardzo często robię. Nawet wczoraj mieliśmy na obiado-kolację. Proste do zrobienia i pyszne:) Polecam!

Agnieszko cudowne wiadomości nam przyniosłaś:) bardzo się cieszę, że z Antosiowym serduszkiem dobrze:) bo wiem jaka to ulga po echu usłyszeć jest w porządku:)

Pianko uściski dla śpiewaka;) albo lepiej brawa i owacje na stojąco;)

Ostatnia edycja:
Sihayko a gdzie Nadka tak pełza? :) bo u nas narazie Nelka uskutecznia migrowanie z maty na podłogę w stronę pokoju swojego:p wczoraj przydzwoniła w kolumnę, tak się rozbawiła...

dżizaaas jaką mam ochotę na ciasto, bo nie zrobiłam w końcu dzisiaj tarty.

reklama
Dziewczynki... Czy ja Was do porzadku mam przywolac? :D

Anulka jak Maksio?
Paulinka jak brzusio?! Synek rozkopuje?

Noooo! Ale juz mi tu opowiadac co u Was :-)

Do góry