reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

A u nas od rana pada deszcz i 23 st za oknem :-p
domik moje serce podbił krecik - ech chyba jestem sentymentalna :-D
Anulk@ ja miałam rozpinane na bokach i po środku - maskara zapiąć takie małe guziczki miały, miałam też z rozcięciem po bokach - nie wiem jak z mniejszym biustem ale moje DD uciekały bez problemu i w zasadzie efekt jakbym wcale koszuli nie miała :-pa w domu najwygodniej mi było w zwykłej piżamie, podciągałam do góry i po problemie :-D ja to mówi mój mąż striptiz dla ubogich ;-)
Agnieszka słodziaszki te Twoje pociechy!
Oj biedne nasze ciężaróweczki..dmucham w Wasze strony trochę chłodku od morza ;-)

A u nas pierwsza krew - zdarte kolanko córci a płaczu jakby co najmniej nogę urwało..całą noc biedna przeżywała :rofl2:

Ostatnia edycja:
reklama
Myniu ja piję Ziółka:) ale to początek pierwszego cyklu, więc jeszcze nic Ci o nich powiedzieć nie mogę:) no może poza smakiem- nie są złe, ale to nie o to tu przecież chodzi:)

Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak :) to ja... Ciągle ta sama niestety. Agacynda widzę, że już niedługo :)
Paulinko ja też od tego cyklu piję tylko chciałam zorientować się czy możńa łączyć z clo, niektóre dziewczyny łączą ale ja jednak nie zaryzykuję. A zioła mi nawet smakują i lubię się podelektować przed snem, taki rytuał :)

reklama
Do góry