• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

śpiworek do spania - problem

dorka86

czerwiec 07
czesc wam!
kilka dni temu przerobilismy lozeczko dzieciece na lozko, coreczce bardzo sie spodobalo, ale jest jeden problem
do tej pory spala w spiworku bo sie rozkopywala , teraz dalam jej koldre zeby mogla bez problemu rano przyjsc do nas do sypialni, Ale co chwile sie rozkopuje i spi bez koldry. i marznie.
szukalam na internecie spiworkow z dziurami na nogi ,ale nie znalazlam :)
myslalam o tym zeby obciac dol spiworka zeby mogla isc w nim bez problemu

czy ktoras z was miala taki problem i jakos madrze go rozwiazala :) zeby dziecko nie marzlo i moglo bez problemu sie poruszac

dzieki, pzdr

reklama
Ciepła piżamka :-) to najlepsze rozwiązanie, wiem, bo moje nigdy nie chciało spać w spiworku ze względu na dziką ruchliwość, a jak zaczęła chodzić to już zapomnij o blokowaniu ruchów.
Teraz śpi w piżamce, ale bez nóżek - nienawidzi skarpetek i takich śpiochów z nóżkami. Zdziera je z nóg.
Byle plecki były zakryte - czyli długa bluzka zakrywająca plecki i jest git.

Moja córeczka też nie chce spać w śpiworku. Na noc zakładam jej body, bluzeczkę bawełnianą i dresik z polaru, skarpetki potrafi ściągnąć przez sen :)
Niestety, śpiworek to dobre rozwiązanie dla spokojnych dzieci a nie dla potencjalnego "króla strzelców":-)

mój syn też nie chce spać w śpiworku. o kołdrze i kocyku nie ma mowy. musi być w nocy wolny żeby się przewracać :tak:
więc zakładam mu na noc body, półspiochy, a na to piżamke i jest ok!:tak:

Moja dwuletnia córeczka też nie znosi kołdry więc zakładam jej do spania body i ciepły pajac ze stópkami. Jak zaśnie to przykrywam ją kocykiem ale potem i tak się rozkopuje. Jak się zdarzy, że jest jej zino to się budzi.

reklama
Moja córeczka też nie chce spać w śpiworku. Na noc zakładam jej body, bluzeczkę bawełnianą i dresik z polaru, skarpetki potrafi ściągnąć przez sen :)
:szok::szok::szok::szok: Jak ja bym ubrała tak moją córkę to by pot się z niej lał strumieniami :szok::szok::szok::szok: Moja rozkopuje się w nocy, nawet koc zrzuca, można ją sto razy przykrywać a i tak się rozkopie :sorry2: Ale nie zakładam jej kilku warstw. Zazwyczaj jest to zwykła piżamka, bawełniana :tak: A skarpety i papcie to ja sobie mogę zakładać :dry: a Oliwia i tak ma to w nosie i po minucie biega na boso :baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry