G
goszczaca
Gość
Moja koleżanka jak była zgwałcona 14 lat temu, do tej pory nie potrafi się otrząsnąć. Absolutnie nie ma zamiaru się wiązać z kim kolwiek. Więc czy tu autor tego postu pisze prawdę, raczej wątpię.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Moja koleżanka jak była zgwałcona 14 lat temu, do tej pory nie potrafi się otrząsnąć. Absolutnie nie ma zamiaru się wiązać z kim kolwiek. Więc czy tu autor tego postu pisze prawdę, raczej wątpię.
Właśnie chodzi o to, że nie współżyjemy. Po pierwsze chodziła na terapię, w przyszłym tygodniu będziemy kontynuować, ponieważ chcieliśmy spróbować na nowo zacząć budować oparte na zaufaniu życie, w tym seksualne. Właśnie takimi małymi krokami, na spokojnie. Dziękuję za racjonalne odpowiedzi, teraz wiem, że muszę ją wspierać i poczekać z jakimikolwiek zbliżeniami dla Jej spokojnej głowy. Temat uważam za zamknięty. Dziękuję.