reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Spodnie dla szczupłego chłopca

ZielonaMamma

Fanka BB :)
Dzień dobry,
Czy może mi ktoś polecić spodnie dla szczupłego chłopca? Jak na razie wszystkie, które mają w opisie, że są dla szczupłych dzieci, są za szerokie na mojego synka. Jedyne, do których nie muszę wyszywać gumek, to z firmy Pinokio. Ale chciałabym mu kupić też jakieś inne, nie z tej jednej firmy. Zwłaszcza jakieś na jesień.
Synek ma 123 cm wzrostu, nosi rozmiar 128.

reklama
Mam dwoje dzieci i sporo z nexta kupuje i właśnie córka szczupła więc next jej pasuje ale synek ma brzuszek większy i legginsy/spodnie stamtąd ma ciasne więc może zerknij:)

A patrzyłaś czy H&M nie ma regulowanych spodni dresowych dla starszych dzieci?

Ja mam ten sam problem tylko dziecko młodsze i każdy fason ma inaczej.

Mam podobny problem. W moim przypadku sprawdza sie mały osiedlowy sklep z ubraniami dla dzieci. Tam często kupuje spodnie na takiego chuderlaka. Jeśli masz gdzieś taki w pobliżu to może dobrze byłoby zajrzeć właśnie tam

Z Next nic nie kupowałam. Jak czytam opinie o tym sklepie, to jest trochę takich, że zwroty są problematyczne. To prawda?

Ja nawet dżinsy "slim fit", regulowane w pasie, trafiam jakieś szerokie. Na dziewczynkę znajdę ubrania bez problemu, zresztą córkę mam normalnej budowy, ale na chłopca wszystkie są szerokie.

Niesysty osiedlowych sklepików z ubraniami u nas brak. Z tych osiedlowych to tylko z butami mam fajny sklep.

Z Next nic nie kupowałam. Jak czytam opinie o tym sklepie, to jest trochę takich, że zwroty są problematyczne. To prawda?

Ja nawet dżinsy "slim fit", regulowane w pasie, trafiam jakieś szerokie. Na dziewczynkę znajdę ubrania bez problemu, zresztą córkę mam normalnej budowy, ale na chłopca wszystkie są szerokie.

Niesysty osiedlowych sklepików z ubraniami u nas brak. Z tych osiedlowych to tylko z butami mam fajny sklep.
jak zamawiam bezpośrednio z nexta to akurat zwrotu nigdy nie robiłam ale dużo ich ubrań kupuje też na Zalando i tam zwracam często bo biorę po 2 rozmiaru i działa to bezproblemowo:)

Do góry