Pierwsza ciąża i spodziewam się bliźniaków
Piszcie mi jak radzicie sobie z bliźniakami, czy słodko jest tylko na obrazku jak tu: oj♥♥♥ - allforgirls.yeeti.com
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wejdz sobie na wątek ciąży bliźniaczej https://www.babyboom.pl/forum/mamusie-blizniat-trojaczkow-i-f329/ciaza-blizniacza-34944/ tam jest więcej dziewczyn w podobnej sytuacji. Pogadacie sobie, razem ponarzekaciePierwsza ciąża i spodziewam się bliźniakówPiszcie mi jak radzicie sobie z bliźniakami, czy słodko jest tylko na obrazku jak tu: oj♥♥♥ - allforgirls.yeeti.com
. To pomaga, sama przez to przechodziłam. Pozdrawiam
ja chociaż jestem na co dzień padnieta (sama sobie muszę radzic z trójką dzieci) to i tak twierdze,że bliźniaki to podwójne szczęście,ale nie ma co się oszukiwać,że jest tylko tak pieknie jak na tym zdjęciu:-) to tez podwójne troski i obowiązki.Dopóki moje przesypiały dużo to mówiłam,że spoko dam sobie radę,ale teraz już tyle nie spią i bywa,że ostro daja czadu we dwie
no cóż sa też wcześniakami a co za tym często idzie,trzeba odwiedzać róznych specjalistów.Ciążę miałam bardzo trudną,ale to do poczytania na "ciąża bliźniacza"musiałabyś sie cofnąć do wczesniejszych wątków.