@izabelafranca a kiedy masz wizytę ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tego też się obawiam, a nie mam jeszcze dzieckaNo wieczorami dopadają mnie różne czarne myśli jak mam za dużo na myślenie w dzień jest ok chociaż nie powinno być aż tak źle ale w najgorszym przypadku stracę macicę
Ja już poronilam dwa razy . Bardzo chce zająć teraz w ciaze ale mam w sobie taki paniczny strach ;(Tego też się obawiam, a nie mam jeszcze dzieckaa pewno za chwilę poronie
![]()
Podobno mówią że nie można tracic nadziei i trzeba walczyć do samego końcaTego też się obawiam, a nie mam jeszcze dzieckaa pewno za chwilę poronie
![]()
Mam teraz wizytę 23 maja, chociaż możliwe, że pójdę wcześniej, bo nie dam rady tyle czekać. Wiem co czujesz, tulę mocnoJa już poronilam dwa razy . Bardzo chce zająć teraz w ciaze ale mam w sobie taki paniczny strach ;(
Jakoś tak czuję najgorszePodobno mówią że nie można tracic nadziei i trzeba walczyć do samego końca
Córeczką akurat miała wadę serca i przez toJejku co przeżylas ten poród straszne robiłaś jakieś badania czemu ? Ja również dwa zatrzymane , zrobiłam badania na trofombilie wrodzona wyszła mi mutacja homozygotyczna Pai 1. Teraz jak tylko ciąża to od razu na heparunie
Czy lekarze nie zauważyli wcześniej tej wady na badaniach prenatalnych?Córeczką akurat miała wadę serca i przez tomam też pai1 i mtfhr w homozygocie, to akurat na wadę serca nie ma wpływu, ale jestem w tej ciąży na heperynie i acardzie, a w tej styczniowej byłam na heparynie, acard miał być trochę później wdrożony, no jednak nie wytrwalismy zbyt długo
![]()