Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziękuję,Widzisz kochana mówiłam że wszystko będzie dobrze bardzo się cieszę jest zarodek i serduszko niech zdrowo rośnie![]()
Na pewno to się wszystko wyrówna i będzie dobrze. Teraz tylko żeby ta kolposkopia wyszła ok. I będzie superDziękuję,❤ oby tylko już nic się nie wydarzyło w związku z tym żółtkiem, ale chyba już do konca będę miała je w głowie.
A był zmierzony pęcherzyk żółtkowy?Dziękuję,❤ oby tylko już nic się nie wydarzyło w związku z tym żółtkiem, ale chyba już do konca będę miała je w głowie.
No właśnie znowu nie i nie kazał na niego patrzeć omija jego tematA był zmierzony pęcherzyk żółtkowy?
A masz może zdjęcie?No właśnie znowu nie i nie kazał na niego patrzeć omija jego temata w porównaniu do zarodka to jakieś 7mm ma, co mnie cały czas martwi.
Nie widać go dobrze, ale jest cały czas sporyA masz może zdjęcie?
Nie widać go dobrze, ale jest cały czas sporyA masz może zdjęcie?
No i zapomniałam zapytać dziś, czy już się umawiać na niąNa pewno to się wszystko wyrówna i będzie dobrze. Teraz tylko żeby ta kolposkopia wyszła ok. I będzie super![]()
Tak umawiaj się bo nie wiadomo jakie terminy ja to już dziś cały dzień czytam o tych cinach tak boję się tego badania bo to się zadecyduje czy będę mogła mieć więcej dzieci ale najważniejsze żebym malutka donosiła jak najdłużej żeby chociaz te 2,5 kg miałaNo i zapomniałam zapytać dziś, czy już się umawiać na nią![]()