Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ha ha ha pewnie zdziwiona byłaś?Ja skakałam na piłce, sporo osób mi to poleciło. Nie wiem czy mi to pomoglo ale chyba tak bo urodziłam 5 dni przed terminem.![]()
Boje się wywoływania oksytocyną dlatego łapię się każdego sposobuJak się ma zacząć to się zacznie .
Sposoby sa . Są osoby którym poród się zaczął, są osoby którym poród nie zaczął się przy żadnym sposobiem .
No nie i koniec
A z tych metod o których ja słyszałam :
- chodzenie po schodach tam i z powrotem
- seks
- podobno czipsy paprykowe![]()
Nie ma sposobu na to, żeby przyspieszyć. Mozesz probować, ale to Cię tylko umęczy i sfrustruje. Mój 3 porod mial byc ekspresem ... skracająca szyjka itp. 2 tyg przed terimem myślalam, ze to już bo każdy mówił będzie szybciej. Rozwarcie na 1,5 cm i wszystko ucichło. Zostałam na patologi codziennie na korytarzu robiłam 10 ty kroków, skakałam na piłce i co i nic sie nie wydarzyło. 4 dni przed terminem dostałam balonik po nocy o 6 wzięly mnie na porodówkę o 9 młody był na świecie. Na szczęście wywoływanie nie jest aż takie złe, jednak jak masz możliwość to czekaj spokojnie ja pierwszą urodziłam 6 dni po terminie, drugą 4 dni po i samo się zaczęłoHejka jestem 2 dni po terminie, czy macie sprawdzone sposoby na przyśpieszenie porodu?
Ja zawsze od babć czy ciotek slyszalam ze chodzenie po schodach, żeby duzo chodzić a nie leżeć.Hejka jestem 2 dni po terminie, czy macie sprawdzone sposoby na przyśpieszenie porodu?
Nie ma sposobu na to, żeby przyspieszyć. Mozesz probować, ale to Cię tylko umęczy i sfrustruje. Mój 3 porod mial byc ekspresem ... skracająca szyjka itp. 2 tyg przed terimem myślalam, ze to już bo każdy mówił będzie szybciej. Rozwarcie na 1,5 cm i wszystko ucichło. Zostałam na patologi codziennie na korytarzu robiłam 10 ty kroków, skakałam na piłce i co i nic sie nie wydarzyło. 4 dni przed terminem dostałam balonik po nocy o 6 wzięly mnie na porodówkę o 9 młody był na świecie. Na szczęście wywoływanie nie jest aż takie złe, jednak jak masz możliwość to czekaj spokojnie ja pierwszą urodziłam 6 dni po terminie, drugą 4 dni po i samo się zaczęło.
Właśnie tego wywoływania się bojeNie ma sposobu na to, żeby przyspieszyć. Mozesz probować, ale to Cię tylko umęczy i sfrustruje. Mój 3 porod mial byc ekspresem ... skracająca szyjka itp. 2 tyg przed terimem myślalam, ze to już bo każdy mówił będzie szybciej. Rozwarcie na 1,5 cm i wszystko ucichło. Zostałam na patologi codziennie na korytarzu robiłam 10 ty kroków, skakałam na piłce i co i nic sie nie wydarzyło. 4 dni przed terminem dostałam balonik po nocy o 6 wzięly mnie na porodówkę o 9 młody był na świecie. Na szczęście wywoływanie nie jest aż takie złe, jednak jak masz możliwość to czekaj spokojnie ja pierwszą urodziłam 6 dni po terminie, drugą 4 dni po i samo się zaczęło.