reklama

Sposoby na zasypianie

reklama
U nas wczorajsza nocka była super bo Mateusz zasnął o 20. Na chwilę przebudził się ok.22 w poszukiwaniu smoka i potem pobudka dopiero o 3.30:szok: A o szóstej był juz wyspany całkowicie - mama nie:no: . Za to oboje zasnęliśmy o 7.50 i pospaliśmy do 9:tak: (dziś miałam urlop)

A ja odkąd kilka razy dałam Maksiowi wodę zamiast mleka podczas pierwszej pobudki, mam już tylko jedno budzenie , nie dwa:-)

A mój Krystianek wpada wtedy w ryk tak, że mógłby wszystkich sąsiadów pobudzić, więc nie da się go oszukać:wściekła/y:. Ale za to odkryłam, że w dzień najlepiej śpi mu się w naszym łóżku, pod naszą kołderką (chyba czuje nasz zapach), dzisiaj Krystianek spał mi 3h, co mu się w łóżeczku nigdy nie zdarzyło:szok:. Oczywiście muszę położyć się razem z nim, a potem po cichaczu uciekać do kuchni ;). Dzisiaj w nocy śpi z nami, bo zasiusiał materac w swoim łóżeczku, nieumiejętnie założyłam woreczek na mocz:-p (do badania)...

u nas to samo - Agata śpi bez poduszki
zła jestem, bo babcia jak się jakiś czas temu ode mnie dowiedziała, że Agata śpi na płasko truła mi, że ROBIĘ DZIECKU KRZYWDĘ, ŻE AGATA MUSI SPAĆ NA PODUSZCE, no i dzisiaj dostałam paczkę - babcia zrobiła swojej prawnuczce 2 poduszki - wypełnione piórami, mega twarde :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

jeszcze zażyczyła sobie zdjęcie Agatki śpiącej na poduszce :wściekła/y:

ach te babcie ....
Spanie 12 godzin chyba zwariowałabym z radości -ja w obecnej chwili ciesze się jak prześpie 3 h bez budzenia - co teraz mogłabym robić a nie jak zwykle siedze przy komp. o ja głupia
uciekam spac

reklama
WIEWIO - ja nie napisalam ze te rady sa w ogole do niczego, tylko ze dla mnie i mojej corki sa do niczego.
Jak sie komus innemu sprawdzaja, to dobrze;-)
Ola je tylko cycusia:tak:
Ja juz w ogole zrezygnowalam nawet z odkladania Oli do lozeczka po tym jak zasnie- juz tak malo spie, ze nie mam ochoty walczyc z rozbudzajaca sie Ola w chwili kiedy ja odkladam do lozeczka, lepiej niech juz spi w moim lozku, jesli tylko w ogole spi:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry