reklama

Sposoby na zasypianie

Wczoraj znów było zasypianie przy cycu więc chyba już koniec nauki zasypiania. Bo to bez sensu, żeby trzy razy przy cycu a raz sam, pogubi mi się dziecię :baffled:
Pozdrawiam

reklama
a u nas ciąg dalszy samodzielnego zasypiania i ladnego spania zarówno w dzień jak i w nocy - jestem bardzo zadowolona, że mu to tak samo przyszło :-)

Za to mój syn się chyba cofa.Do tej pory zasypiał sam zaraz po położeniu do łóżeczka.A teraz zaczyna marudzić,popłakiwać.Zasypia dopiero po godzinie takiego kręcenia.Mam nadzieję że to tylko chwilowy "kaprys" Kacperka,bo przyzwyczaił nas do tego,że pięknie śpi:confused: :tak: .

zazdroszcze wam tego samotnego zasypiania...
u nas nie jest zle ale mogloby byc lepiej: jak nei zasnei przy butelce to musze stac nad lozeczkiem i marcel mnei mizia po dloni lub ramieniu. to samo jest w nocy jak sie przebudzi. niestey nei dziala inne ramie, tylko moje :confused: czyli usypienie przez mojego meza nei wchodzi w gre. ja nei jestem kobieta cierpliwa za bardzo i w nocy bardziej zalezy mi na spaniu niz na czymkolwiek innym wiec marcel laduje z nami w lozku i mizi9a soebie mnei do woli ;) chcialabym uniknac jego spania z nami bo jak sie dzieciak na dobre przyzwyczaji to bedzie sie budzil w nocy codziennie...ech :-(

U nas spaniowa rewelacja!!! Poszla spac o 20, spala bez przerwy do 8.20!!:szok: :-) :-) :-) Teraz wlasnie tez poszla na drzemke!! Zuszek mamusi!!:tak: :laugh2: :laugh2:

Kubasowi tez się zdarza czasem zasnąć przy cycu i jest to w pewien sposób wygodne dla mnie, ale chcę go juz zacząć odstawiać i nie wiem jak to zrobić. Próbowaliśmy dzisiaj przy popołudniowej drzemce zasnąc sobie bez cyca, ale był wrzask okropny i szarpanie mnie za bluzkę... Nie wiem co bedzie dalej...

reklama
jak ja wam zazdrosze ze niektore smyki juz zasypiaja same u nas to jest taki wrzask ze bebenki az bola maly za chiny nie chce sapc tylko w wozku ale wozek jest za krotki dzis probowalam go uspac w poludnie w lozeczku ani mowy bylo na rowne nogi tak szybkowstawal ze ho ho
a wieczorem hmmm byl tak padniety ze usnal przy mleczku

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry