reklama

Sposoby na zasypianie

reklama
Ja dzisiaj tych pobudek to nawet nie liczyłam :( Ale musiało byc ostro bo nad ranem miałam sutek tak obolały, że skorzystałam z Waszej rady i nakramiłam ją z drugiej piersi leżąc na tym samym boku :) chyba będę to częściej stosować bo jak tak dalej pójdzie to nie dam rady..

Dzis Lolo wstal o 23.30, 03.00, 06.30 i o 8 to juz wstalam razem z nim:-) Ale i tak jestem piekielnie nie wyspana, wyobrazcie sobie, ze wcale nie przez Lola, ale przez zwykla, szara, polna mysz. Jakims cudem wlazla nam do sypialni i buszowala po katach. Niech ja ja tylko zlapie:wściekła/y:

Izka-mummy no jakiś mega pech u nas też dzisiaj w nocy spokój został zakłócony przez upierdliwe zwierzątko.

wygoniłam na noc męża do innego pokoju - myśle sobie jak Kuba w nocy obudzi się to go wezme do siebie i razem spokojnie może pośpimy lepiej.

I wszystko było cudnie Kuba przytulił się i spał AAALLLEEE w pokoju był KOMAR i bzyczał mi koło ucha nad ranem - nerwica poprostu mnie ogarneła - nie chciałam wstawać i robić polowania bo byloby po spaniu .

Jak to cholerstwo uchowało się jeszcze - przecież jest już końcówka listopada

Mnie juz tu dawno nie bylo i widze ze watek dalej aktualny ;-)

My juz skapitulowalismy z samodzielnymusypianiem bo ciagle cos je zaklucalo to katarek to szpital... Teraz Selinka zasypia sama w lozeczku przytulona do podusi, ale trzeba z nia siedziec ok 30 min bo sprawdza co jakis czas czy sie przy niej jes, mala spryciula :-D jak ja probuje sama zostawic to jest straszna histeria i pozniej tym bardziej nie umie zasnac, ale mi nie przeszkadza posiedziec z nia troche tak lubie na nia patrzec jak taka wtulona w podusie spi:happy:
W nocy budzi sie ok 2 razy na karmienie czasami trzy, ale wydaje mi sie ze to juz nie z glodu tylko z przyzwyczajenia i tez nie zasnie inaczej jak nie dostanie cycusia :zawstydzona/y:
W dzien zasypia ok 10 na 30-40 min a ok 13 spi na dworze ok 1,5-2 h

A propos spania: czy Wasze dzieci śpią na poduszkach:confused: Bo gdzieś czytałam że dzieci do roku powinny spać na płasko. Mateusz spał tak przez jakieś 4 miesiące ale teraz nie wyobrażam sobie żeby miał spać bez poduszki. Mam wrażenie że teraz jak ma coraz większe ramiona to jakoś głowa by mu opadała:baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry