reklama

Spotkania, imprezy, balangi ;)

:happy2: mogłobvy być, ale tą stronę dziewczyny znają :tak:

poczekaj znajdę ten temat u nas to Ci przybliże bo zapomniałam:zawstydzona/y:

no już wiem:-p
chodzi o wakacje..
więc zmienię wątek....:-D

Ostatnia edycja:
reklama
A więc.

W najbliższym czasie na Pomorzu zjawią się Katrenki i Aga4444. Myślę że warto byłoby spotkać się w piątkę, a raczej dziesiątkę, bądź dwunastkę (w zależności o liczby dzieci ;-)).

Na spotkaniu byłyby Martolinka, Etna, Katrenki, Aga4444 i ja. KTOŚ JESZCZE CHĘTNY?

Aga będzie na półwyspie, Katrenki w Gdańku i tu powstaje problem gdzie się spotkać. Ja proponowałabym Gdynię, ale tam nie będziemy mieć żadnego miejsca aby spokojnie usiąść,wypić kawę, przewinąć dzieci... Co proponujecie?

A więc.

W najbliższym czasie na Pomorzu zjawią się Katrenki i Aga4444. Myślę że warto byłoby spotkać się w piątkę, a raczej dziesiątkę, bądź dwunastkę (w zależności o liczby dzieci ;-)).

Na spotkaniu byłyby Martolinka, Etna, Katrenki, Aga4444 i ja. KTOŚ JESZCZE CHĘTNY?

Aga będzie na półwyspie, Katrenki w Gdańku i tu powstaje problem gdzie się spotkać. Ja proponowałabym Gdynię, ale tam nie będziemy mieć żadnego miejsca aby spokojnie usiąść,wypić kawę, przewinąć dzieci... Co proponujecie?

ja jestem za ale ja "znam" tylko
Gdynię wiem gdzie jest skwer:sorry: i dworzec PKP
Sopot krzywy dom, molo, aqapark dworzec PKP
Gdańsk starówka dworzec PKP
Rumia Janowo ...
generalnie ja w 3mieśie kolejką się poruszam:tak::tak:

No co Ty, nic nie sugerowałam :P myślałam raczej żeby znaleźć w Gdyni jakieś miejsce gdzie dzieciaki mogłyby poszaleć. Mi by Gdynia nawet pasowała bo bliżej ;)

ja do Gdyni jednak mam kawalek no i pojecia o gdyni zadnego....najszczesliwsza bylabym gdyby byl to gdansk...no ale jak wam wszystkim bedzie lepiej w gdyni to moze jakos dam rade

tak sobie pomyslalam, ze moja bratowa z gdyni- rumi moze ewentualni jak by wam to nie przeszkadzalo zabralabym ja ze soba, ma tez mala coreczke pol roku starsza:-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry