reklama

Spotkania, imprezy, balangi ;)

Cześć dziewczyny :-)
Powraca temat spotkania na Śląsku :-):-), piszcie kto chętny może w końcu uda się coś zorganizować, byłoby super :-):-). Ja już wróciłam więc jestem raczej czasowa i czekam na propozycje :-):-)
juz Ci pisalam jak poprzednim razem pytalas,ale pewnie zaginal ten post w calym ogromie jak Cie nie bylo :)
bede wTrzebini od ok 17 sierpnia(jeszcze nie wiem dokladnie), jakos 1,5 tyg tam zostane.
w tym czasie mozna by co wymyslic :)
pzdr

reklama
Lotka81 faktycznie gdzieś mi umknęło, to w takim razie czekam na propozycje i jak tylko zdrówko dopisze to mamy spotkanie:-):-):-):-). Dziewczyny może jeszcze ktoś jest zainteresowany, zapraszam do kontaktu z nami, na razie są 2 chętne:
1.Tami_dj
2.Lotka81

Czekamy na następne osoby.

Spotkano z AniaSM i Kubusiem. Kubus rewelacyjny, cały czas się uśmiechał a naszemu się jakaś marudka włączyła. Jednak i tak było super!!! Mam nadzieję, że jeszcze powtórzymy spotkanko :)))

Załączniki

• DSC_0324.jpg
    DSC_0324.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 74
  • DSC_0322.jpg
    DSC_0322.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 82
  • DSC_0326.jpg
    DSC_0326.jpg
    47,4 KB · Wyświetleń: 77
reklama
Spotkano z AniaSM i Kubusiem. Kubus rewelacyjny, cały czas się uśmiechał a naszemu się jakaś marudka włączyła. Jednak i tak było super!!! Mam nadzieję, że jeszcze powtórzymy spotkanko :)))
heheh od pługa oderwani ;-);-);-) ,
a spotkanie było super ,szkoda że dopiero w ostatni dzień się nam udało bo pewnie byśmy się spotykali częściej :tak: , Kondradek marudził bo się biedaczek nie wyspał ale jak tylko naładował akumulatory to słał uśmiechy na prawo i lewo a do tego jaki skoczny :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry