reklama

Spotkania, imprezy, balangi ;)

reklama
A Warszawianki gdzieś wsiąkły, a też miałyśmy się wybrać do Multikina..
Odnośnie spotkań, to znajoma z mam 2007 opowiadała, że zorganizowały już sobie 3 spotkania ogólnopolskie forumowiczek, z dzieciami i mężami:-) Kto wie, może i my??

Swoją drogą jeszcze rok temu Katowice i okolice byłyby i dla mnie odpowiednie.. Największy sentyment mam do Cieszyna.

Marzę o byciu napadniętą!!!! Mary NAPADNIJ MNIE, proszę:-D
mamulica
Możemy być jutro miedzy 11:00-12:00. Na 17:00 mam pediatre w Zabrzu umówionego...
Pasuje ci ta godzina?
Mam wejść tylko z małą czy z wózkiem tachać bo może spacer...? (bedzie gdzie go zostawić?) -mów jak jest a ja sie dostosuje ;-):tak:
No i przede wszystkim na priva poprosze gdzie ta Twoja rezydencja ;-)

mamulica
Możemy być jutro miedzy 11:00-12:00. Na 17:00 mam pediatre w Zabrzu umówionego...
Pasuje ci ta godzina?
Mam wejść tylko z małą czy z wózkiem tachać bo może spacer...? (bedzie gdzie go zostawić?) -mów jak jest a ja sie dostosuje ;-):tak:
No i przede wszystkim na priva poprosze gdzie ta Twoja rezydencja ;-)
No jasne że możecie! Jutro ma wiać strasznie i ma padać więc może spacer darujmy sobie:tak::-). Wózek w razie czego jest gdzie zostawić:tak:. Bo mamy taki jakby przedsionek:baffled:.
ALE CZAD!!!:-D

No jasne że możecie! Jutro ma wiać strasznie i ma padać więc może spacer darujmy sobie:tak::-). Wózek w razie czego jest gdzie zostawić:tak:. Bo mamy taki jakby przedsionek:baffled:.
ALE CZAD!!!:-D
Aaaaa OK. To wezme żeby miec ją wrazie czego gdzie położyc itd...

Najlepszy był mój tata - "a skąd ty wiesz kto to jest..? i tam z dzieckiem jedziesz....!! Teraz tyle sie slyszy... bo to nie wiadomo z kim ma sie doczynienia..."
:-D:-D:-D:-D

żałuje ze nie moge sie spotkac....:wściekła/y::-(ale w marcu sie pisze na spotkanie tylko dajcie znac wczesniej
Co sie odwlecze to nie uciecze... ;-)
Trzymam za słowo :tak:

reklama
Najlepszy był mój tata - "a skąd ty wiesz kto to jest..? i tam z dzieckiem jedziesz....!! Teraz tyle sie slyszy... bo to nie wiadomo z kim ma sie doczynienia..."
:-D:-D:-D:-D

Hahaha, jakbym mojego A slyszala jak wybieralam sie pierwszy raz na spotkanie Klubu KAngura. Nawet taki tekst uslyszalam: "A jak tam pojedziesz i Ci dziecko zabiora to co zrobisz?" :-D:-D:-D:-DI pewnie dlatego NAGLE zapalal wielka checia pojechania ze mna ;-):-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry