maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Super!!!:-)ja jestem "za"W każdym??? :-)
Super!
cholerka - w sr mam lekarzy poumawianych ale jak bede w marcu to trzeba bedzie sie wybrac.... - Helena.... Maxwelll... ;-) co wy na to?

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super!!!:-)ja jestem "za"W każdym??? :-)
Super!
cholerka - w sr mam lekarzy poumawianych ale jak bede w marcu to trzeba bedzie sie wybrac.... - Helena.... Maxwelll... ;-) co wy na to?

mamulicaMarzę o byciu napadniętą!!!! Mary NAPADNIJ MNIE, proszę![]()

No jasne że możecie! Jutro ma wiać strasznie i ma padać więc może spacer darujmy sobiemamulica
Możemy być jutro miedzy 11:00-12:00. Na 17:00 mam pediatre w Zabrzu umówionego...
Pasuje ci ta godzina?
Mam wejść tylko z małą czy z wózkiem tachać bo może spacer...? (bedzie gdzie go zostawić?) -mów jak jest a ja sie dostosuje ;-)
No i przede wszystkim na priva poprosze gdzie ta Twoja rezydencja ;-)
:-). Wózek w razie czego jest gdzie zostawić
. Bo mamy taki jakby przedsionek
. 
Aaaaa OK. To wezme żeby miec ją wrazie czego gdzie położyc itd...No jasne że możecie! Jutro ma wiać strasznie i ma padać więc może spacer darujmy sobie:-). Wózek w razie czego jest gdzie zostawić
. Bo mamy taki jakby przedsionek
.
ALE CZAD!!!![]()

Co sie odwlecze to nie uciecze... ;-)żałuje ze nie moge sie spotkac....:-(ale w marcu sie pisze na spotkanie tylko dajcie znac wczesniej

Najlepszy był mój tata - "a skąd ty wiesz kto to jest..? i tam z dzieckiem jedziesz....!! Teraz tyle sie slyszy... bo to nie wiadomo z kim ma sie doczynienia..."
![]()

I pewnie dlatego NAGLE zapalal wielka checia pojechania ze mna ;-)