Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to jest nas więcej bo ja mojego też przez internetja swojego tez przez netahihi ...

widać po tym ile spędzamy czasu na bb że jest doba internetu i nawet facetów tak się poznaje) mój tez z internetu
)
.

hehe....ale dzieci robi się nadal metodą tradycyjną na szczęście...![]()

może niedługo i to się jakoś zmieni....
;-)
Poznanianki, proponuję Księgęrękę (a właściwie Spot) na oficjalne miejsce spotkań. Środy, po 12-ej. Pierwsza, która się zjawi rezerwuje kanapy w sali po prawej stronie. Wypróbowałyśmy miejsce z Passi; Ida i Zośka wyły, nikomu nie przeszkadzałyNie ma problemów z podgrzaniem jedzonka, wyparzeniem smoka, jest osobna toaleta dla dzieci. Przy najbliższej okazji trzeba jeszcze sprawdzić książki i zabawki, bo mają tam też sklepik. Do zo w środę :-)
tym razem w kinie 
Passi podobało się w Multi-baby-kinie, tyle, że filmu nie potrafiła mi streścićo! my w wawie tez w srode odbedziemy spotkanie, czwarte juztym razem w kinie
![]()

Passi podobało się w Multi-baby-kinie, tyle, że filmu nie potrafiła mi streścić![]()