Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kobitki z Wrocławia i okolic!!!! Co sadzicie o spotkanku? Może być u mnie... Przydałoby się wreszcie spotkać co?
no bo twój post musiał nabrać mocyHehe... no prosze odpisały mi na post z października)) Uwielbiam Was...
)) No to się zgadamy po nowym roku
)) Ja idę na to spotkanie w piątek organizowane przez bb, zobaczymy jak to wygląda. Zdam oczywiście relacje i jak będzie fajnie to następnym razem pójdziemy wszystkie
))
Asia ja mialam isc z Maja i jej kuzynem do tej bobolandii ale kuzyn sie rozchorowal ale mam nadzieje ze sie wybierzemy jednak... co do naszego sspotkania to moze juz cos konkretnie ustalimy??Moze cos w okolicy polowy lutego bo Maja ma od 14 ferie wiec moge smialo sie spotkac z Toba i Olica:-)daj znac..Kobitki z Wrocławia i okolic może spotkamy się kiedyś też w tutaj: Bobolandia - najwikszy w Polsce park rozrywki rodzinnej