• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Spotkania kwietniówek :-)

reklama
ja będę dzisiaj na 100%, wreszcie :)))))). Chociaż już prawie prawwie na stopa bym jechala na ten bulwar chyba ;), ale chyba opanowałam problem - mam nadzieję ... Do zobaczyska :*

Drogie wrocławianki chyba już opanowałyśmy nasze słodkie pociechy. Kiedy wspólny spacer? Rzucam temat na tapetę.

kiedy i gdzie? Czekam na propozycje. Jestem z poza Wrocławia więc muszę dojechać. Najlepiej żeby było to miejsce gdzia na wszelki wypadek, bo nie wiem czy będę miała samochód, było niedaleko dworca ewentualnie łatwy dojazd od dworca.

heloł heloł ja tez jestem za spotkaniem ale bardziej w okolicy Mikołajów lub Kuźniki, nie mam prawka a wyprawa autobusowa chyba odpada, mój mały brzdąc troszku się boi mpk. Była jedna mała próba i skończyła się dla nas fiaskiem i drałowaniem na piechotę :wściekła/y:

reklama
Astra jak najbardziej mi pasuje o ile będę miała samochód. Przyszły tydzień jak najbardziej :) Największe ograniczenie to muszę wrócić do 15 żeby starszaka odebrać z przedszkola.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry