• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Spotkania kwietniówek :-)

no to super, jestesmy umowione jutro na 12 przy rybkach, a stamtad na spacer albo na kawke, ale licze na jedno i drugie ;-) chyba ze kawke wypijemy w mariolce 'u gory, i zjemy pyyyszne lody? ;-)

ja tradycyjnie moge sie spoznic, zeby nie bylo, ze nie uprzedzalam. ale akurat jutro mam byc 'miedzy 10 a 11' u okulisty z mlodym (strasznie mu oko ropieje od urodzenia), raz jak poszlam to ze 20 dziadkow bylo w kolejce. oby tak nie bylo tym razem!!! jakby co bede dawac znac.

nati, ducha,
dajcie nr koniecznie, bo mam pozyczony tel (moj totalnie sie rozwalil) i nie mam zadnych numerow... bo jak sie spoznie to wy gdzies pojdziedzie to was nie znajde :-)

reklama
To ja ogłaszam, że najwyższy czas na spotkanie krakowskich maluszków :)
Joll, Bachucha, Krakowianko jakie terminy Wam pasują ?

Ja już pisałam Baby, że u mnie z możliwością spotkania krucho - tym bardziej się cieszę, że udało nam się spotkać przed godziną zero :-)

a ja chcialam powiedziec, ze spotkanie bylo super :-D ducha, zaluj, paskudo! ale nadrobisz juz w przyszlym tygodniu ;-) postanowilysmy sie spotykac w miare regularnie ;-)

noooo domyślam się, że fajnie było. Teraz już sobie nie odpuszczę. No way. Niech się dzieje co chce!!! dawajcie tylko znać kiedy. ja zostaje w 3city do soboty. Potem dopiero po szczepieniu wracam, czyli po 21 czerwca.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry