reklama

spotkanie czerwcówek 2012

reklama
Dziewczynki, ja się na maj nie mogę pisać na ten moment, bo czeka mnie komunia chrześniaka a jak się dowiem kiedy - obiecano, że do końca września to będzie - to organizuję sobie wyjazd z Młodą w cieplejszy klimat. I czasu brak i wrażeń za dużo będzie no i muszę jako samotna matka z etatem i własną działalnością jeszcze o pracy pamiętać. Zresztą nigdy nie będzie tak żeby wszystkim pasowało. :baffled:

No to mamy zgodę na wykorzystanie logo BB na koszulkach żeby nie było, że nic nie dzieje się w temacie. :tak:
Tak jak napisałam poproszę wstępnie zainteresowane o adresy mailowe na priv ( do 30.10. ), tu zamierzam wrzucać tylko informacje "z pola walki" i zapraszam wszystkich do dyskusji ogólnej w temacie - szczegóły wszelakie mailowo.
No i Pomocniczki mile widziane.... :tak: Ostatnio szaleństwo u mnie :crazy:

Dziewczyny, dostałam odpowiedź z miejsca polecanego przez Blusię no i jakoś mój entuzjazm do niego nieco zmalał z uwagi na wyjątkową syntetyczność odpowiedzi. No ale jest inna kwestia - otóż zrobiłam sobie listę Zainteresowanych wstępnie - Kuma napisała, że z uwagi na ślub przyjaciółki raczej nie, część była za majem - tj.
1. Larvunia
2. Madzioolka
3. Saffi
4. Mysia23
5. Doris : - )
6. Mamusia Czerwcowa 2010
7. Dubeltówka86
8. Silva
9. Traschka
10. _Angel_
11. AgataT
12.Misialina
13.kat.j1
14.Ironia
15.Ja - Zołza
16.Mrsmoon
17.Andariel
18.kati83
19.Blusia
20.Katamisz
21.Aestima
22.Ivona83
23.Zebrra
24.Nutria
25.Izabela34
26.Asinka85
27.ja
a w tamtym miejscu jest li tylko 10 pokoi :baffled: W związku z tym nie chcę aby dla którejś zabrakło miejsca w związku z tym bardzo bym prosiła o w miarę ostateczne deklaracje, bo jeśli wszystkie będą chętne to trzeba będzie małego hotelu poszukać - na priv dostałam jak na razie 3 adresy mailowe. Może przy okazji piszcie w max. ile sztuk - dużych i małych - chcecie przybyć.
Woda w pobliżu jest :tak:

reklama
Dokładnie tak. :-)
Co do kwestii noclegowych wymyśliłam że jedna rodzina jeden pokój - głównie po to aby nieśpiące z jakiś przyczyn Maluchy nie budziły reszty, aczkolwiek jeśli są Chętne na inne konfiguracje to proszę o info co mi ułatwi rezerwację ( występują pokoje 2 i więcej osobowe ). W związku z tym stwierdziłam, że trzeba poszukać miejsc w ośrodkach wypoczynkowych jako z reguły większych no i znalazłam kilka nad - uwaga uwaga! :-p podgrzewanym - jeziorem w okolicach Konina - muszę do nich napisać tylko pytanie jaką formułę jeśli chodzi o posiłki wybieramy. Czekam więc na uwagi w tym i wszelkich innych zjazdowych tematach tutaj natomiast na priv na adresy mailowe.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry