forever_young
Niemłoda mama Młodej
Gdzieś już pisałam - Młoda podróż do Gdańska i z powrotem zniosła super :-) - głównie śpiąc. Choć fotelik co do zasady nie jest najwygodniejszy 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ja jestem z Suwałk:-) Ale tylko pochodzeniowo ;-)...
z północnego wschodu i wogóle chyba ze wschodu nikogo nie kojarzę ( jeśli kogoś pominęłam to przepraszam ).
A z dwójką dzieci to nie da rady samej
Ja na wyjazdy z noclegiem z Młodą do auta biorę kogoś do pomocy więc zupełnie rozumiem - na nasze spotkanie byśmy we dwie przyjechały jednak, bo głównie chodzi o to, żeby ktoś popilnował Młodej jak będę kursować z gratami a tu Cioć będzie całe mnóstwo
. W związku z tym dwa pytanka: do kiedy będziesz ? oraz skąd będziesz wyruszać ?
Także mamcia będzie moim zbawieniem o ile nie będzie Wam przeszkadzała;-)
Dobę napewno - przyjazd w piątek ( urwę się z roboty ), wyjazd w niedzielę. W kwietniu dzień długi jak w sierpniu 
, jak miło
Pamiętaj tylko o połączeniu z Suwałk, żeby pociąg był w miarę niedaleko - zawsze można podjechać na dworzec. Z Młodą nadranne podróże nie wchodzą w grę, szybciej nocne. Jak bym wyjechała z Wawy przed korkami to nie byłoby najgorzej
Datowo obstawiam 20 - 22 kwietnia, bo od kolejnego weekendu można sobie majówkę przedłużyć. Na maj wolałabym się nie umawiać z uwagi na komunię chrześniaka no i plany wojaży na południe.