reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spotkanie czerwcówek

reklama
MADZIA - ja myślę, żeby starszaki zabrać ze sobą ;-) nie mam co z Natką zrobić, musi jechać ze mną :p. w ogóle się zastanawiam nad jakimś noclegiem z dziewczynkami. Jak będzie ładna pogoda to można coś niecoś pozwiedzać, połazić po rynku.

Kontakt | Restauracja Kraków, wesela, imprezy okolicznościowe - Karczma Pod Blachą dziewczyny znalazłam taką karczmę. Mogłaby byc ? Generalnie jest problem, żeby tak na szybkozarezerwowac gdzies miejsce jeszcze z wozkami, a tam pani mi powiedziała że mogłaby nam udostepnic miejsce na gorze karczmy - oddzielną salę, z tym że jednorazowo te wózki trzeba by było wyniesc i zniesc :) ale to chyba nie jest problem bo na pewno jacys panowie się znajdą :p teraz napisze jej maila i ma to sprawdzic na 100 czy ma tam wolne, ale z rozmowy wynikalo ze to dla niej problemem nie jest :) co Wy na to ??

zarezerwowane :D w czwartek mam potwierdzic ilosc osob wiec prosze napiszcie mi ile Was przyjedzie i czy same czy z mezami/dziecmi :D bo musza wiedziec ile nakryc przygotowac :D mamy zarezerwowana sale na gorze, jest tam duza łazienka, przewijak :) Takze czekam na info od Was :]

Ja też chcę!!! Zaraz dzwonię do męża, może uda mu się wcześniej wrócić, bo nie będę miała czym dojechać
Invision-Board-France-69.gif

reklama
Do góry