Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Czy świeżynki też są brane pod uwagę przy tych spotkaniach? Od 23.09 osiadam na stałe w Krakowie i chętnie nawiążę znajomości z mamami Dobrze sobie trochę poplotkować i podzielić się doświadczeniami
To które z mam chętne na spotkanie w Krakowie? Buszowałam pobieżnie w internecie i jest kilka miejsc blisko centrum przyjaznych maluszkom. Teraz pogoda jest trochę niepewna więc umawianie się w parku może zakończyć się fiaskiem (a i bobasa ciężko na chłodzie nakarmić)
Witajcie, my rozbiegani jesteśmy ale udało mi się ostatnio spotkać z Aśką1987 i udało nam się wypić kawę w Zaułku św. Tomasza. Natomiast w kinie pod Baranami w każdy czwartek są seanse dla mam z dziećmi. Ktoś z Was był? Ja jeszcze nie. Zanim wyjechałam kilka lat mieszkałam na Łobzowskiej (równoległa do Karmelickiej) i miałam 5 min. do rynku a teraz pod Krakowem i tęsknię za ludźmi
Dajcie znać jakie znacie lokale i ewentualnie czy można do Was dołaczyć.
Tak naprawdę jeżeli jest miejsce na wózek to wszędzie można się "wbić". My akurat weszliyśmy do Cafe Camelot bo było mało ludzi. Obsługa lokalu bez problemu - natomiast starsze panie jedzące podwieczorek przy winie zżarły mojego męża wzrokiem kiedy ten poprosił jedną o zabranie płaszcza z krzesła naszego stolika. I "zniesmaczony" wzrok na dwie pary z wózkami wisiał na nas do końca. :-(