kaasiorek84
Fanka BB :)
hej mi też pasuje 7.11 wsiadam w pociąg z Tygrynką pod pachą i jesteśmy ihihih tylko może spotkajmy się najpierw na dworcu, a potem pojdziemy w konkretne miejsce, bo miasta nie znam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

zabierzemy zabierzemy, tylko nie wiem czy ja się męża pozbędę... Kasiu damy radę dotrzeć do Manu, najwyżej poprosimy jedną Lutówkę o dżipiesowanie nam
ja dam znać na 100% 28 października, ale coś czuję, że nie dostanę pozwolenia:-( nawet nie chcę o tym myśleć, bo straaaasznie chciałabym się z Wami spotkać!!
dziękuję :*:*:*
a mam jeszcze lepszy pomysł - możecie zrobić mi niespodziankę i do mnie przyjechać, obiecuję że będę się cieszyć i dziwić jakbym o nicyzm nie wiedziała!!![]()

nie ma takiej opcji bo być mieszaknie wysprzatała ,upiekła ciasta i cholera Ciebie wie co jeszczeMusiałbysmy to zorganizowac tak, zebyś nei wiedziała i któraś by ci sms spod drzwi wejsciowych pusciła, zebyś pizamkę tylko przebrała na dres
![]()

my się na pewno nigdy nie poznałyśmy???![]()