Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
zatem proponuje abysmy zastanowily sie wszystkie jakie miasto byloby dobre do tego spotkania.
wiemy ze lodz ma niezbyt ciekawe polaczenia pkp, ale za to jest w jej okolicy wiele fajnych miasteczek.
natomiast okolice wrocka sa w miare dostepne pod wzgledem komunikacyjnym, jednak jest to troche daleko dla mam ze wschodu.
mysle ze okolice lodzi tak jak wczesniej proponowalyscie byly w miare do przyjecia dla nimal wszytkich.
ja myslalam tylko o tej stronie lodzi gdzie jest spała (ale nie konkretnie tam) bo wiem ze byly tez propozycje kolo konina, a to wydaje sie troche dalekood poludnia.
co o tym sadzicie??
ja pamietam ze kiedys znalazlysmy fajna miejscowosc pod wrockiem z duza iloscia osrodkow. tylko nazwy niepamietam mysle ze tam byloby calkiem przystepnie