reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

SPOTKANIE Sierpniowek 2006 :-)

reklama
jeszcze kilka miesięcy temu, pasował nam kazdy termin, ale teraz... im wcześniej tym lepiej:tak: w sierpniu bym juz chyba (a raczej na pewno) nie zdecydowała sie na podróż...

jezeli o mnie chodzi to tak jak pisalam wczesniej ;-)bardzo zaluje, ze nie bede miala was okazji spotkac na zywo.....u nas tylko i wyloncznie polowa sierpnia wchodzi w gre , a tak jak mi wiadomo o wiele bardziej wiekszosci pasowal koniec lipca lub poczatek sierpnia.....mowi sie trudno, moze w przyszlym roku ;-)

dziewczyny ustalie cos, u mnie albo lipiec albo sierpien..zreszta pogadam jeszcze z chlopem jak tam w jego pracy...musimy szybiej cos ustalic zeby Sandra mogla zarezerwowac dla nas lokale (najlepiej wszystkie razem)

Hej ja również odświeżam wątek. Ja do terminu sie dostosuję tylko mój chłop musi wcześnie w pracy zaklepać urlop. A że już są zapisy na lato na urlopy więc im szybciej ustalimy termin tym lepiej :)

reklama
oj dziewczeta , dziewczeta!!!kwiecien sie zaczął a terminu jak nie było tak nie ma!!

wiec jak nikt nic nie proponuje to ja rzucam dwoma terminami,sierpien chyba coraz mniej odpowiada wiec obstawiamy lipiec
18-20
25-27

wybierac kochane bo czas ie nam kurczy

Do góry