reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

SPOTKANIE Sierpniowek 2006 :-)

reklama
mi w zasadzie też oba terminy pasują... tylko w 8 miesiącu różnie to może być:-( no ale generalnie na dzień dzisiejszy- jak dla mnie oba są ok

Ja sie oczywiscie dostosuje ;-):-D Planuje sobie wziac 2 dni urlopu jak przyjedziecie :tak:
No i kwestia zarezerwowania miejsc. Myslalam o Aspen, Bedyta, Ewa, co myslicie?? Blisko, bo w centrum, jest knajpka, bedzie ogrodek :-) No i Dominika by pewnie dala nam promocyjne ceny :tak::-)

:-(ale wam zazdroszcze:-(musze obejsc sie smakiem
Siluniu, za rok na pewno sie Wam uda! :tak::-)
A w tym sezonie jak bedziecie w PL to oczywiscie zapraszam serdecznie w wolnej chwili :tak: W koncu z Krakowa nie jest az tak daleko :-) I zawsze Mada i Bedytka moglyby dolaczyc :-):-):-)

zgadzam się:tak:
no i też się zgadzam:tak:
jestem cały lipiec w domu, a w Aspen jest super!! prosimy o rezerwację;-) tylko zliczmy ile nas będzie:-)

No Bedytka, trzeba policzyc kto na 100% przyjedzie i najpozniej na poczatku maja zarezerwowac pokoje, bo pozniej moze byc ciezko ulokowac wszystkich w jednym obiekcie.
To kto na 100% i w ktorym terminie??

aspen- bardzo chętnie!!! i pizze tam saczna serwują:-D no laski- mobilizujcie się i deklarujcie:-) nam oba terminy pasują...chociaż- im szybciej tym lepiej:tak: z wiadomych powodów:-p

to może zróbmy tak
wybierzmy jeden konkretny termin powiedzmy tem pierwszy 18-20 i kochane deklarowac sie szybciutko...szkoda czasu na marudzenie

jak narazie jest:
bedyta
ewa
sandra;-)
majka
ja

reszta dziewczynek popytac chłopów i prosimy o szybką odpowiedź bo inaczej pod namiotami bedziemy spac:-p

reklama
I jak juz bedziemy miec orientacyjna liste to zapytam Dominiki o mozliwosc wynajmu u nich i cennik :tak::-) No i jak Wam spasuje to sie zrobi rezerwacje wstepna :-):-):-)

Do góry