reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

SPOTKANIE Sierpniowek 2006 :-)

reklama
kochane, mam pomysl, przeslijcie moze na priva Sandrze(gl. organizatorce balu;-)), jaki miesiac Wam pasuje, a ona poda nam potem ostateczny termin i jakby co bedzie pokoje nam rezerwowac.

ps.mam nadzieje, Sandra,ze nie zrobilam klopotu:sorry2:

Dziewczyny ma pytanko ,a na dokladnie ile czasu sie spotykamy, tydzien, kilka dni???? bo jak przyjedziemy do Polski to rodzina mi nie wybaczy jak bedzie to trwalo dluzej niz dwa tygodnie :-p

A ja jeszcze mam pytanko do Sandry: co z dzieciami ;-) bo np my na pewno bedziemy dla Jagody zabierac kojec - czy dzieci sa traktowane jako "pelna" osoba czy jako pol?? ;-) Musze wiedziec zeby zaczac kasiore zbierac :-)
I jesli chodzi o termin to od polowy lipca do polowy sierpnia. No i pewno tez tak na kilka dni, ale nie wiem czy na tydzien bo chcemy wykorzystac ten czas tez na odwiedziny gdzies 1-2 dni w Pultusku no i z jeden-dwa dni na Warszawe. Zostaloby z 4-5 dni na Szczyrk :-) Kurde, ale sie najezdzimy :-D

ja w tej chwili nie potrafię odpowiedzieć na jak długo, ze względu na to, że od stycznia będę mieć - jak wiecie - inne obowiązki. a księgowość to wieczne terminy składania jakichś deklaracji, więc będę musiała jakoś wycyrklować to wszystko. nie wiem czy uda mi się spędzić z Wami aż cały tydzień, bo jeszcze będziemy zahaczali o teściów.
wszystko się rozstrzygnie w przyszłym roku dopiero.

ja postaram sie do was dostosować, bo na tą chwilę nie mam pojęcia jak będą wyglądały nasze kolejne wakacje. Bo będzie aplikacja z która nie mam pojecia co i jak i pewnie dojdzie praca. Ale bardzo ale to bardzo chciałabym sie z wami spotkać

kochane, mam pomysl, przeslijcie moze na priva Sandrze(gl. organizatorce balu;-)), jaki miesiac Wam pasuje, a ona poda nam potem ostateczny termin i jakby co bedzie pokoje nam rezerwowac.

ps.mam nadzieje, Sandra,ze nie zrobilam klopotu:sorry2:
Dobry pomysl Redaktorka - wysylajcie na priva przyblizone terminy i na jak dlugo chcialybyscie tu zostac, a ja cos sprobuje z tego sklecic :-D:tak:;-)

Karoo, w wiekszosci obiektow dziecko do lat 2 ma za darmo, ale to jest jeszcze wszystko kwestia uzgodnienia z wlascicielem i regulamin wewnetrzny danego obiektu.. Zazwyczaj jest tak, ze jezeli maly dzieciak spi z rodzicem na 1 lozku to nie placi nic.

reklama
mi jest termin obojetny, jak będę wiedziec kiedy to sobie załatwie wszystko tak żeby móc jechac.co do długości pobytu to ja nie dłuzej niz 4 dni napewno:tak:

Do góry