reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Spotkanie Sierpniówek w Krakowie

ewa, ale już teraz możemy uzgodnić termin:-D Już powiedziałam M, że ma na ten czas ewakuować Disiora:-D Do mnie się jedzie jak na lotnisko w Balicach, możesz Ewa z pętli na pętle 4, a potem do mnie 2 przystanki autobusem albo 139 autobus z Kombinatu jedzie prosto do nas

reklama
Dzag, jak było widać na załączonym obrazku - wiele miejsca nie potrzeba na takie akcje ;) Ciasno moim zdaniem nie było, tylko głośno trochę :D Sąsiedzi jeszcze nic w każdym razie nie mówili ;P

Asia, to ja się piszę :D Jakby było w weekend, to nas Mąż i Ojciec podwiezie :D

Miałam mieszkać w Waszej okolicy tuż po ślubie :) Oglądaliśmy mieszkanie do wynajęcia, ale coś nam nie podeszło. A jak już kupowaliśmy, to tylko na Hutę nas było stać ;)

Może być weekend jak najbardziej, tak może na początku nowego roku? bo teraz zacznie się gorączka przedświąteczna.

Na moją dobrze wpłynęło to spotkanie, śpi ładnie od 19:-)

Ostatnia edycja:
Spoko :) W grudniu już u nas mało wolnych weekendów, bo Franek ma 6 grudnia urodziny i co chwilę jacyś Dziadkowie przyjeżdżają ;)
To zgadujemy się w styczniu w takim razie :)

Wpraszam się :-D. Grudzień rzeczywiście zaciśnięty. U nas chrzest, moje urodziny, potem święta i Sylwester. Ale styczeń - póki jeszcze nie będę pracowała :dry: - jest ok.

ależ mieliśmy wszyscy spanie po tej imrezce!! Super z Was babki i super dzieciaki - każde inne!! A ciachami się tak objadłam, że na wagę nawet nie staję!

na kolejne spotkanie stawię się z największą przyjemnością!!!
no i do nas też zapraszamy!

Ewa - super to wszystko zorganizowałaś! buziak!!

reklama
no to ja też się pisze na nastepne spotkanko:-Dchociaż Tymek średnio spał i jak zwykle wylądował u nas koniec końców;-)

Dzag ty sie nie przejmuj, zanim ja bede mogła do siebie zaprosić to dzieciaki juz chyba z plecakami do szkooły będą chodzić:dry:
A mam prośbę bo chyba było trochę więcej zdjęc, podeśle mi któraś na meila bo nie mam dostępu do zamkniętego? m.rogozinska@o2.pl Proosssze ładnie:-p

Do góry