• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Spotkanie Warszawianek :)

reklama
Agapa ja tez sie wpraszam:)
I moge nawet w czasie zimy:P
Violett to zapraszam

PHELANIA kurcze akurat w ten wtorek jestem zapisana do gina. Odkładam cytologię już od lipca i muszę iść. Od środy jestem już wolna.

Dziewczyny, a może byście się we trzy (Freiya też) zgrały i wpadły do mnie wszystkie:-)? Oczywiście osobno też nie ma problemu:-) Byście w razie co podały mi terminy jakie wam pasują, ja sprawdzę czy nic tego dnia nie mam (przy takiej ilości ludzi w domu ciągle jest gdzieś coś:-D:-D:-D) i drzwi stoją dla was otworem.

Jeśli chodzi o spotkanie w Warszawie to ja niestety wypadam. Tak jak pisałam ja sama do Wawy się nie wybiorę, P. do 16-ej pracuje, potem już ciemno a PKS-em to nawet nie próbuję ze swoją 4 czy nawet 2. Ale dziekuję za pamięć o mnie:-D

Dziewczyny ja tez sie pisze na tego 29 listopada:)
Freyia ja mysle ze o 15 to my jeszcze bedziemy gdzies razem, jak pojdziemy na starowke a potem na pizze to zdarzysz:)
Agapa ja oczywiscie moge przyjechac:) Jezeli jest jakis bezproredni autobus to jakos dam sobie rade Marika i Fabiankiem:)

Violett Agapa ja na pewno będę się wybierała do Agapy w jakiś grudniowy weekend albo wolny dzień od pracy (ale muszę jeszcze poczekac na grafik) - w dzień wolny bo o 15 to bez sensu się w drogę pchać, wolę się zebrać i jechać koło 10 - w końcu to ok. godziny jazdy. Mam już opracowane pksy z Wiatracznej. Jak coś to możemy się zabrać razem to jakoś we dwie damy radę z trójką dzieci :)

Wiola do Twojej dyspozycji jestem stale :D w tym tygodniu mam co prawda zajęty dzień jutro i w środę a ten weekend spędzam w mężem ale cała reszta do wyboru do koloru (oczywiście po 14) :)

Dziewczyny czyli co 29 grudnia Starówka, godzina 13 kto dojedzie kto nie to trochę po 13????

Mój K wymyślił, że weźmnie tego dnia wolne i zawiezie mnie i dzieci autem do lekarza ale odwiodłam go od tego pomysłu.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry