• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Spotkanie Warszawianek :)

reklama
Ja też o równej 13 mogę nie być na styk bo zależy jak będę miała dojazd a z Banacha to z przesiadkami muszę jechać. I co myślę, że po pomnikiem się umówimy co?? Czy macie inny pomysł.
Wezmę aparat i moja siostra będzie nam fotki robić.

Dziewczyny nasz zaplanowany termin spotkania już za 2 dni.
Więc która na pewno będzie??
A no i przede wszystkim piszę bo na czwartek zapowiadają deszcz i co wtedy. Tak myślałam o tym naszym spotkaniu, że jeśli pogoda będzie ok to tak jak się umawialiśmy Stare Miasto a jak będzie padać to może ten Carrfur na Wileńskim, najwyżej będziemy okupować ten mały placyk zabaw, kupimy sobie coś do zjedzenia czy wypicia, a dzieciaki się pobawią.
CO WY NA TO??

Dziewczyny-my bedziemy jak się wykurujemy, na razie wszystko u nas pod znakiem zapytania, ja najbardziej chora, Olka ma lekką gorączke-kurcze zła jestem na moją koleżankę-dziecko chore a ona przyszła na spotkanie i sprzedała nam jakieś cholerstwo, ja jak jestem zaziebiona lub Ola jak idziemy sie z kimś spotkać co ma dziecko to od razu uprzedzam co i jak i zwykle nie idę-a ta radośnie Nam zakomunikowała na miejscu ze jej córa chora i to dosyć poważnie.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry