reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Spotkanie Warszawianek :)

Super już doczekać się nie mogę. Czyli tak jak pisałam, w razie czego z grupy spisłam sobie Wasze telefony, te co były wpisane.
AGA kurujcie się, może się uda. Swoją drogą jak by mi koleżanka zapowiedziała, że ma dosyć poważnie chore dziecko to kurna nie wiem chyba bym ją zaprosiła, niech Ci teraz za leki zwróci.

reklama
PHELANIA nom na to wychodzi na obecną chwilę.

HOLA HOLA KTO SIĘ JESZCZE PISZE NA SPOTKANIE Z NAMI??? MALEŃSTWO????

Ewcia jak juz skonczysz prace i bedziesz mogla juz wyjsc to dzwon do mnie, i Ci wtedy powiem na jakim etapie spotkania jestesmy:) Fajnie by bylo gdybys tez przyjechala:)

dziewczyny jakby byla jutro taka piekna pogoda jak jest dzis to bym przyjechala pociagiem z mala i mama ale dorota cos pisala ze ma padac:(( kurcze nie wiem co robic:(( dorota a jak jest z wozkami w pociagu placi sie cos? i ile ty bedziesz jechac pociagiem??/ bo moj jedzie 2:23 minuty i sie zastanawiam czy meczyc mala i czy wytrzyma... hm... doradzcie cos kobietki

MALEŃSTWO hmmm to kawałek drogi masz. Ja jadę godzinkę pociągiem do Warszawy i bez względu czy będzie padać czy nie i tak muszę jechać bo mam alergologa, ja będę z siostrą bo sama z dwójką z masą przesiadek nie dałabym sobie rady, tym bardziej że wózek. Za wózki w pociągu się nie płaci, jeszcze na dodatek jadąc z małym dzieckiem do lata 4 masz zniżkę na pociąg, tzn. dziecko jedzie za darmo a 3 osoby dorosłe mogą jechać z dzieckiem i te osoby mają zniżkę.
A Ty byś jechała jak pośpiechem czy zwykłym pociągiem?? I jaką trasą??
Co do pogody to wiesz z nią jest różnie, miało padać od wczoraj, wczoraj zaczeło dopiero lekko padać jak z pracy wyszłam tj. po 16, dziś też miało padać, na razie nie ma deszczu, bez słonka jest ale pogoda w miarę, ja to liczę, że na jutro jednak pogoda im się nie sprawdzi i nie będzie padać i mi dzieci nie zmokną.
A decyzję musisz podjąć sama.
Ja Ci powiem tylko, że kiedyś z małą Amelką jechałam pociągiem prawie 5 godzin a potem jeszcze godzinę autobusem i 7 km na pieszo.

dorota od do wawy mam ponad 100 km i powolny jedzie wlasnie 2;23 , pospieszny 1;40 ale tam to mi sie wozek raczej nie zmiesci i jeszcze zeby do pociagow dojechac to 40 min autobusem czyli wychodzi ok 7 godzin w trasie :((( sa jeszcze busy i jada 1,5 h ale tam nie ma zadnych pasow i boje sie jechac tak z mala

reklama
MALEŃSTWO dlaczego do pośpiecha Ci się wózek nie zmieści?? Zresztą jak będziesz z mamą to można wózek złożyć.
Czyli wychodzi Ci, że cały dzień w trasie.
No to kochana nie wiem co Ci doradzić.
Kurna ja to się tylko boję oby nie padało bo jak mi się potem maluchy rozchorują to ja nie wiem co zrobię bo jutro też moja mama wyjezdza do tego senatoriu to i tak muszę kombinować co zrobić.
Nawet moja mama właśnie dzwoniła i mówiła, żeby zadzwonić do K, że może mu się uda wolne załatwić to by nas autem zawiózł do Warszawy, ale jak pojadę autem z K to się z Wami nie spotkam.

OBY NIE PADAŁO.

Do góry