• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Spotkanie Warszawianek :)

Dorota bo ja mam taki dos spory z duzymi kolami bo po mojej wiosce inny nie przejedzie:P raczej bede musiala zrezygnowac jakby kiesyd w niedziele spotkanko zrobic to wtedy sie pisze:P

reklama
PHELANIA a dlaczego chcesz przekładać na następny tydzień???
Ja jutro będę w Wawie specjalnie biorę wolny dzień w pracy na lekarza i spotkanie.
Niestety w przyszłym tygodniu nie dam rady a potem też nie wiem kiedy. Zreszta nie powiedziane, że w przyszłym tygodniu będzie pogoda, zresztą od weekendu ma zacząć padać śnieg podobno.
Może generalnie odpuśćmy sobie latanie po Straówce i umówmy się w carrfurze?????

Phelania ja mysle ze tak bedzie za kazdym razem, niestety kazda z nas ma obowiazki, i raczej nie da sie spotkac tak cala paka:)

Ja sie spotkalam juz 2 razy sama z Freyia i nie żaluje a wrecz bardzo podobalo mi sie spotkanie w parku i rodzinny wypad do zoo:)

A tutaj bedziemy we 3:) I moze uda sie Freyi dojechac jak posiedzimy troche:)

A mi jutro tez p[asuje bo bede sama z Fabiankiem bo sis P zabiera mi marike wiec zawsze atwiej.

To co carefour o 13??

My na pewno dziewczyny nie bedziemy:no:, Olka miała 37,5 wczoraj dzisiaj już niby ok, brak kataru leki kaszel ale ja za to na maksa mam katar, głowa pęka i cały czas na gripexie jestem, no i moj mąż to już w ogole goraczka i katar, to jakiś pewnie wirus i nie chce ciągnąć Olki coby mi sie nie rozchorowała na dobre no i przede wszystkim nie chce Was no i najważniejsze dzieciaków zarazić.

Strasznie mi przykro, tak sie nastawiałam że sie spotkam i sobie pogadam z Wami,a Olka troche poszaleje z dzieciakami:wściekła/y:, mam nadzieje że Wam spotkanko sie uda

PHELANIA no miała być jeszcze AGA ale chore są i MALEŃSTWO ale kawał drogi ma.
Bedziemy we trzy i będziemy się dobrze bawić;-).
No a co do godziny to tak jak ustalałyśmy po 13, jak zdołamy dojechać, jesteśmy pod telefonami. Trzymaj kciuki by nie padało tylko.

VIOLET no to niech będzie ten carrfur. OOOOO bez Mariczki będziesz?? Szkoda myślałam, że z Melą będzie się bawić, no trudno mój Łobuziak pobawi się sam albo pójdzie na spacer po sklepach z ciocią.

Acha niestety nie dam rady zabrać aparatu bo mam duży a i tak sporo rzeczy muszę zabrać na drogę. Viola weźmniesz??

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry