reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Spotkanie Warszawianek :)

Na samej górze jest tam taki mini placyk zabaw, myślę, że tam może?? Na przeciwko MOHITO chyba jak dobrze pamiętam.

VIOLA ja dam radę posiedzieć góra do przed 16.
O 16.07 mamy pociąg, będziemy jechać godzinkę. Później też są ale będę musiała jeszcze zakupy zrobić, bo i tak czekają mnie ciężkie 3 tygodnie./

Ostatnia edycja:
reklama
Ok:) Wezme Aparat.
Phelania a ktoredy bedziesz wchodzila?? Od gownego wejscia od Wileńskiej czy od Bialostockiej??

Ten placyk zabaw jkest na tym samym piętrze co mc donald, 5.10.15. smyk tylko nie kolo tych sklepow a kolo new yorker'a

Violett znając życie to Miki będzie ok 1.5-2 tygodnie zdrowy i potem znowu się zacznie, ale oczywiście jesteśmy umówione tak jak napisałaś:-) Życzę zdania egzaminów:tak:

Freiya my to chyba poczekamy do wiosny albo lata. Dzieci będą zdrowsze i te kapoty zamienimy na coś lżejszego:-D

Dziewczyny nawet nie wiecie jak bardzo chciałabym się z wami zobaczyć, no ale nic na siłę. Miki musi uważać na choróbska i wasze dzieci też bo teraz ta grypa i inne badziewia. W każdym bądz razie jesteśmy w kontakcie i jakby któraś chciała wpaść to dawajcie znać. Kiedyś musi się udać:-D

Kochane wiem, że jeszcze troszkę czasu jest, ale wolę napisać wcześniej byście mogły się zorientować.
28 lutego będę w Warszawie czy któraś miałaby się ochotę spotkać.
VIOLA? FREYIA? AGA? MALEŃSTWO? PHELANIA? AGAPA? (wiem raczej pewnie nie dasz rady ale piszę do wszystkich) GOSIA?? (swoją drogą chyba już na nas opuściła, nie było jej tu dawno, pisałam do niej smsa jakieś 2 tygodnie temu ale bez odezwu ) Czy jeszcze ktoś, jeśli którąś pominełam to wybaczcie.

Dorotar- ja odpadam do kwietnia ze spotkaniami ledwo co sie ruszam jest mi ciężko ,i wszystko mnie rwie a jeszcze z tym moim szogunem tragedia:((((z nim gdzies isc to nerw i stres a nie chce sie wkur*** i psuc sobie i wam humoru bo cos ostatnio mam go za malo:////

reklama
Dorota jezeli nic mi nie wyskoczy, bedziemy zdrowi itp to bardzo chetnie:)

Ja zawsze jestem chetna na spotkania grudniowkowe

Do góry