reklama

agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Mamaosiu,wedlug mnie bardzo fajnie wymyslilas. 

agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Widze,ze sporo Dziewczyn byloby nawet chetnych na Wroclaw.  A o jakim miesiacu myslicie? Trzeba byloby sie podowiadywac,czy mieliby w jakiejs noclegowni
 A o jakim miesiacu myslicie? Trzeba byloby sie podowiadywac,czy mieliby w jakiejs noclegowni  tyle miejsc. ;-) Ilo gwiazdkowy,to ma byc hotel? Hehehehe.
 tyle miejsc. ;-) Ilo gwiazdkowy,to ma byc hotel? Hehehehe.  

A o jakim miesiacu myslicie? Trzeba byloby sie podowiadywac,czy mieliby w jakiejs noclegowni
 A o jakim miesiacu myslicie? Trzeba byloby sie podowiadywac,czy mieliby w jakiejs noclegowni  tyle miejsc. ;-) Ilo gwiazdkowy,to ma byc hotel? Hehehehe.
 tyle miejsc. ;-) Ilo gwiazdkowy,to ma byc hotel? Hehehehe.  
 agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Mycha,okej to wpisze Wroclaw,Poznan,Ciechocinek,Chorzow tez? Bo to w sumie tylko dla Was - slazaczek raczej by pasowalo - tak mi sie wydaje. ;-) Popraw mnie,jesli pominelam ktores miasto. ;-) A z tymi gwiazdkami w hotelu to byl taki zart,no.  ;-) Kiedys Mamaosia,podawala taki link do bardzo taniego noclegu we Wroclawiu. :-)
 ;-) Kiedys Mamaosia,podawala taki link do bardzo taniego noclegu we Wroclawiu. :-) 
http://www.mdk.kopernik.wroclaw.pl/?p=s1
Tak wyglada na zewnatrz,wiec mysle,ze i w srodku byloby ok.

Tylko trzeba by bylo sie dowiedziec,ile nas by tam jechalo,czy starczy miejsc,no i ile za Dzieciaczki by chcieli wziac sianka. ;-) Hm... A jak sie tam nie uda,to bedzie sie szukac czegos innego. ;-)
Mju,a Ty jechalabys ciuchcia? Bo,jak tak,to moze i Nadzie,daloby sie namowic na ten wyjazd i razem byscie sobie przyjechaly? Byloby Wam weselej w czasie podrozy. No i,moze,jeszcze ktoraz z Dziewczyn z Wawy,by sie tez zdecydowala.
 No i,moze,jeszcze ktoraz z Dziewczyn z Wawy,by sie tez zdecydowala.  Mi Poznan rowniez odpowiada,ale nie wiem,jak reszcie. Pozniej zrobie ankiete,jak zbiore wszystkie miejscowosci.
 Mi Poznan rowniez odpowiada,ale nie wiem,jak reszcie. Pozniej zrobie ankiete,jak zbiore wszystkie miejscowosci. 

;-) Kiedys Mamaosia,podawala taki link do bardzo taniego noclegu we Wroclawiu. :-)
 ;-) Kiedys Mamaosia,podawala taki link do bardzo taniego noclegu we Wroclawiu. :-) http://www.mdk.kopernik.wroclaw.pl/?p=s1
Tak wyglada na zewnatrz,wiec mysle,ze i w srodku byloby ok.

Tylko trzeba by bylo sie dowiedziec,ile nas by tam jechalo,czy starczy miejsc,no i ile za Dzieciaczki by chcieli wziac sianka. ;-) Hm... A jak sie tam nie uda,to bedzie sie szukac czegos innego. ;-)
Mju,a Ty jechalabys ciuchcia? Bo,jak tak,to moze i Nadzie,daloby sie namowic na ten wyjazd i razem byscie sobie przyjechaly? Byloby Wam weselej w czasie podrozy.
 No i,moze,jeszcze ktoraz z Dziewczyn z Wawy,by sie tez zdecydowala.
 No i,moze,jeszcze ktoraz z Dziewczyn z Wawy,by sie tez zdecydowala.  Mi Poznan rowniez odpowiada,ale nie wiem,jak reszcie. Pozniej zrobie ankiete,jak zbiore wszystkie miejscowosci.
 Mi Poznan rowniez odpowiada,ale nie wiem,jak reszcie. Pozniej zrobie ankiete,jak zbiore wszystkie miejscowosci. 
reklama

mycha12
Wrześniowe mamy'06
Agutko ze zdjęcia wynika e to bardzo ładny hotel będzie 

Gdyby to było we Wrocławiu to ja myślę że pojadę autem sama, a też tak się zastanawiałam, że któraś z dziewczyn ze Śląska zabrała by się z mną i Milenką ? koszty benzyny podzieliło by się na pół, a i we dwie zawsze raźniej :-)

Gdyby to było we Wrocławiu to ja myślę że pojadę autem sama, a też tak się zastanawiałam, że któraś z dziewczyn ze Śląska zabrała by się z mną i Milenką ? koszty benzyny podzieliło by się na pół, a i we dwie zawsze raźniej :-)

Podziel się:

byleby było czysto i schludnie
 byleby było czysto i schludnie