• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Spóźnia się

reklama
Ja mam podobny problem okres mam co 28-30 dni ostatni 23 lipca staramy się z mężem o drugie dziecko. Okres powinnam dostać najpóźniej 22 jednak nie dostałam w czwartek i piątek śluz zabarwiony na brązowo ( nawet na bieliźnie nie było tylko przy badaniu szyjki) myślałam że @ idzie a tu cisza. Test dzisiaj dzień po spodziewanej @ 1 kreska. Jak myslicie czy to mogło być plamienie implantacyjne? Staraliśmy się od 4 do 10 sierpnia czyli 13-19 dzień cyklu.

Ja mam podobny problem okres mam co 28-30 dni ostatni 23 lipca staramy się z mężem o drugie dziecko. Okres powinnam dostać najpóźniej 22 jednak nie dostałam w czwartek i piątek śluz zabarwiony na brązowo ( nawet na bieliźnie nie było tylko przy badaniu szyjki) myślałam że @ idzie a tu cisza. Test dzisiaj dzień po spodziewanej @ 1 kreska. Jak myslicie czy to mogło być plamienie implantacyjne? Staraliśmy się od 4 do 10 sierpnia czyli 13-19 dzień cyklu.
Jest szansa . Polecam pójść do labo i zrobić test z krwi betę. Nie trzeba być na czczo.😉

Mam dokładnie identyczne objawy i cały czas boli mnie brzuch jakbym miała już okres. Irytuje mnie to aż. Zrobiłam test w 28dc i negatyw. Poczekam jeszcze może @ się rozkręci. Dziś 30dc

Moj lekarz kazal poczekac do @ jak nie bedzie to zrobic za tydzień czyli 7 dni po tweminie @ test i dopiero za 7dni przyjsc do niego czyli w sumie 2 tyg po terminie @ wizyta czy wszystko ok

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry